maanantai 29. kesäkuuta 2009

Kortti päivässä... - A card a day...

... ja kaksi parhaassa! Jos tämän päivän korttien teolle tarvitsee syyn, niin se voisi olla helle: kun parvekkeella lämpötila kipuaa +40 asteeseen, niin ehkä on parempi olla sisällä viileässä ja väkertää kortteja :D

... and two in the best! If I ever needed a reason to make cards, today's reason could be the weather outside: the temperature is + 40 degrees on our balcony and the sun is scorching, so I thought it best to stay inside in the cool and make cards :D

Molemmista tämänpäiväisistä korteista tuli melko värikkäitä, ensimmäisessä on Inkadinkadon lintu embossattuna violetilla ja kohotettuna 3D-tarroilla. Aurinkona toimii myös Inkadinkadon leimakuva, sen embossasin värittömällä kohojauheella. Paperit on - arvaatko..? - BasicGreyn ;) ja nauha on varastoista kaivettu.

This colourful card sports an Inkadinkado bird, I embossed it with purple embossing powder and raised it from the background with 3D foam squares. I used another Inkadinkado stamp to create the sun and I embossed it with clear embossing powder. The papers are by - can you guess..? - BasicGrey;) and the ribbon is from my stash.


Tässä toisessa kortissa on pääosassa tuo taustapaperi (Sassafras Lassilta), se on niin herkullinen, etten halunnut peittää sitä kovin paljoa. Lohenpunainen ympyrä on leikattu My Mind's Eyen paperista ja keltainen taas ColorCore-kartongista, samoin kuin turkoosi ympyräkin, johon leimasin Finnstamperin onnea-pallon ja embossasin sen kirkkaalla jauheella. Tuo kukka on Imaginiscen Squishy shapes -kukka - en tiedä, mikä se on suomeksi mutta se on sellainen hauskan kumimainen ja pehmeä. Sisäosan koristelin papereiden jäännöspaloilla.

This beautiful Sassafras Lass paper plays the main role in my second card, it is so jummy that I didn't really want to cover it much. I cut the reddish circle out from My Mind's Eye's paper and the yellow circle from ColorCore cardstock. I cut the turquoise circle also from ColorCore cardstock, stamped it with a stamp that says 'congrats' in Finnish and embossed it with clear embossing powder. The flower is a Squishy shapes flower by Imaginisce. I decorated the inside of the card with some leftover paper.


Siinä tämän päivän kortit. Kiitos, kun piipahdit blogissani! Kiitos myös kaikista kommenteista, joita olen saanut, olen niistä erityisen onnellinen! :) Mukavaa päivää!

That's it for today. Thank you for popping by my blog and for any comments you may leave! :) Enjoy your day!

3 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Onpa kivoja - tuo lintu on ihanan "lennokas" :)

MOANA kirjoitti...

Raikkaita kortteja, tykkään todella tuosta alemmasta punaisesta. On kyllä tosiaan kaunis taustapaperi :)

xing kirjoitti...

Tuo lintukortti on aika ihana, tykkään kovasti