keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Synttärikortti - Birthday card

Tein tämän kortin jo jonkin aikaa sitten, mutta saan sen näytille vasta nyt. Tein itse asiassa kaksi samanlaista korttia, toisen sinisen ja toisen punaisen, mutta enpä tietenkään huomannut ottaa kuvaa molemmista... :)

I made this card some time ago, but I haven't had a chance to blog it until now. Actually, I made two similar cards with this stamp, one in red and one in blue, but for some odd reason I only photographed one of them... :)

Tämä hurmaava rouvashenkilö kakkunsa kanssa on siis Art Impressionsin Burnadette ja teksti on Paulan ja Merjan ensimmäisestä leimasinsetistä, jotenkin ne sopivat vallan loistavasti yhteen! Paperit ovat taas kerran BasicGreytä (Cupcake) ja koska tuo leimakuva on sen verran iso, ei mukaan koristeeksi mahtunut kuin nauha ja nappi.

This lovely lady with her cake is Burnadette by Art Impressions. The text says "25 - again?" and somehow it suits the stamped image to a tee! :) The papers are once again by BasicGrey (Cupcake) and the only embellishments I used are a piece of ribbon and a button.


Kiitos, kun kävit!

Thank you for your visit!

3 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Magee kortti! Tuo leimakuva on niiiiin mainio!!! :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Onnitteluteksti on täydellinen tähän leimakuvaan!
Kyselit ruseteistani ja kehusi lämmittivät kovasti, sillä rusettien solmiminen ei todellakaan kuulu vahvuuksiini. Teen nauhaan kaksi lenkkiä ja laitan ne keskenään solmuun. Sitten vetelen nauhan päistä ja kiristän solmua vuoron perään kunnes olen suht tyytyväinen rusettiin. Anin blogissa oli myös hauska vinkki rusettien solmimiseen.

Sini kirjoitti...

HAHAA! Mahtava kortti :D
Ootpa tehny hienoja kortteja ja tänään saapunut joulukorttikin oli kyllä yliveto. <3