torstai 22. heinäkuuta 2010

Yksinkertaista - Simple

Joskus on kiva tehdä kortteja myös ilman leimakuvia, tuohan se vaihtelua ja lisäksi kauniita papereita on sääli aina peittää leimakuvalla. Ja varsinkin, kun paperit on niinkin ihania kuin nämä October Afternoonin paperit, niin pitäähän niiden antaa näkyä! :) Koristeina näissä on vain muutama nappi, scrapper's flossia ja siksak-nauhaa. Jätin näistä tarkoituksella tekstileimat pois, ne voi sitten myöhemmin lisätä vaikka tuohon etukanteen.

Sometimes it's nice to make cards without stamped images for a change, it's such a shame to always cover beautiful papers with stamped images. Here I used lovely, lovely, lovely papers by October Afternoon and added just a few buttons, some scrapper's floss and some ricrac ribbon. I left space for sentiments to be stamped later.
Lyhyestä virsi kaunis tällä kertaa! Kiitos, kun käväisit, jätä ihmeessä kommentti, niin tiedän sinun olleen täällä :) Toiveikasta torstaita!

That's all for now. Thanks for your visit and please leave a comment so I'll know that you've enjoyed your visit here :) Hope your day's great!

Edit: Katselin noita papereita hieman tarkemmin ja taisinpa eilen sujuvasti valehdella.... Valtaosa noista käyttämistäni papereista onkin nimittäin Cosmo Cricketin, vain tuo kirsikkapaperi on October Afternoonin. Kauniita papereita silti! ;)

Oops, it seems that I unintentionally lied to you yesterday... The papers I used are mostly Cosmo Cricket, only the paper with cherries on it is October Afternoon. Pretty papers anyway! ;)

2 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Huiman ihanat kortit!! Yksinkertaisen kauniit!! =)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi kivoja ja kivan yksinkertaisia!