torstai 7. lokakuuta 2010

Vaikeuksien kautta postaamaan - Another poinsettia girl

Alkaa käydä aavistuksen hankalaksi tämä bloggaaminen... Blogger nimittäin kieltäytyy lataamasta kuviani tänne!! Se, mistä kuvat tänne ladataan (on se hyvä, että osaan tämän sanaston näin hyvin.. ;) ), oli tässä välissä muuttanut ulkonäköään ja kuinka ollakaan, en saa enää kuvia ladattua tänne uudella tekstieditorilla. Tämä kyllä lataa, lataa, lataa, lataa, lataa.... mutta ei saa mitään valmiiksi - parhaimmillaan odotin reilut 10 minuuttia kuvan latautumista mutta ei. Mur! :( Tämän postauksen kuvat sain ladattua, kun otin vanhan tekstieditorin käyttöön siksi aikaa, että laitoin kuvat tähän. Saa nähdä, miten käy, jos/kun tuo vanha editori poistuu kokonaan..... Vai pitäisikö tässä vain ymmärtää "vihje" ja olla postaamatta (kuvia)?! :D

Mutta sen suuremmitta höpinöittä näytille "sisarkortti" edellisen postauksen kortille. Tämä kortti on tehty siis samalla kaavalla kuin edellinenkin, vain eri väreillä. Koristeina on tällä kertaa pienet lumihiutaleet, laitoin niiden päälle pienen helmen ja osan päälle vielä vedenvärisen paljetin vähän kimaltamaan. Ja siin se! :)

This is just a quick post to show you a "twin card" of the previous post's card, i.e. everything is done pretty much the same way, the colours are just different. I added a few snow flakes as embellies and placed a sequin to some of them to bring some bling.


Kiitos, kun käväisit! Toivokasta torstaita! :)

Thanks for your visit! Have a nice Thursday! :)

2 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Voi kun ihana! Nuo lumihiutaleet ovat todella kauniit.

Minulla on ihan samoja ongelmia kuvien latauksen kanssa, mutta ei aina. Hyvänä päivänä kuvan lataus sujuu sukkelasti, välillä joutuu odottamaan sen 10 minuuttia.

SannaS kirjoitti...

OI, I-H-A-N-A!!! Tosi kaunis kortti!! =)