keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Miehekästä - Quite manly

Jouduin taas tuskaisen tehtävän eteen - oli tehtävä miehelle synttärikortti, sillä mieheni isä täytti hiljattain vuosia. Miehille on niiiin vaikea tehdä kortteja, sopivia leimoja ja koristeita joutuu tosissaan miettimään. Menin sitten täysin sukupuolistereotypioiden mukaan ja valitsin auton miehelle ja väreiksi vaalean/valkoisen ja sinisen ja tällainen siitä tuli. Leima on Kort&Godtin hurmaava veteraaniauto, joka tuli puolivahingossa leimattua osin sinisenä ja osin harmaana (en tiedä, näkyykö se kuvasta kunnolla). Kokeilin nimittäin sopivaa mustetta ja väriä leimalle ja leimasin auton ensin Versafinen harmaalla enkä putsannut sitä kunnolla pois vaan siirryin suoraan Mementon vaaleansiniseen ja kuinka ollakaan, lopputulos oli kivasti sininen, josta paikoin kuultaa harmaa. Jotkut keksii vahingossa penisilliinin ja toiset kaksivärisen leimakuvan... ;D Taustapahvi on ColorCoren Whitewash-sarjaa, jonka kohokuvioin Cuttlella ja sitten hioin enimpiä valkoisia pois. Koristeina on vain ihanaa juuttinauhaa ja tuollaiset metallijutskat (ja kyllä, se on niiden virallinen nimi.. ;) ). Osallistun tällä kortilla Kort&Godtin tammikuun haasteeseen, jossa pitää käyttää pääosin valkoista ja sinistä.

Hubby's dad celebrated his birthday the other day and I made him a card - and making cards for men is probably the most difficult thing I know. You have to be so careful not to pick girly stamps and embellies and colours.... This time I was a bit dull and relied on stereotypes and picked a car stamp for a man. The stamp is by Kort&Godt stamped with grey Versafine and light blue Memento (a mix I came up with quite accidentally... :) ). The cardstock is by ColorCore (Whitewash) and I embossed it with Cuttlebug and sanded it a bit to reveal the blue colour underneath. Then I just added the embellies which I hope are quite manly ;) I submit this card to Kort&Godt's January challenge which is to use (mainly) the colours white and blue.Kiitos, kun piipahdit ja kiitos kommentistasi! :) Iloa päivääsi! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me (in English eller på svenska). Lots of happiness to you! :)

6 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aikuisten miesten kortit ovat niitä vaikeimpia, mutta tämä on upea! Ihana yhdistelmä erilaisia tekstuureja.

SannaS kirjoitti...

oi, Ihana!!! Upea kortti!! Kaunis ja herkkä!! =)

vahingossahan ne loistavat ideat aina tulee... ;)

Susa kirjoitti...

Upea! Nuorekkaasti miehekäs kortti!! :)

xing kirjoitti...

Kaunis värimaailma ja tekstuuri <3

Lennu kirjoitti...

Olen huomannut ihan saman: miehet on hankalia! ;) Hienosti olet pulman ratkaissut, ja tuo leima on upea. Vanhoissa autoissa vaan on sitä jotain...

HeidiN kirjoitti...

Tämä on ihana, miehekäs mutta kuitenkin herkkä. Tykkään! =0)