torstai 3. helmikuuta 2011

Momma - Burnadette

Pojan kummitäti täytti tammikuussa vuosia ja koska hän on enemmän rempseä ja huumorintajuinen tyyppi kuin kaino kukkaistäti, päätin tehdä hänelle kortin tällä Art Impressionsin mommalla. Tuntuu, että tämä on vakioleimasimeni näihin hauskoihin synttärikortteihin ja olen käyttänyt sitä jo sen verran, että yritin keksiä jotain uutta tähän korttiin - niinpä laitoin leimakuvan kortin sisälle! ;) Kanteen stanssasin soikion, josta näkyy mukava synttärikakku ja koska kansi uhkasi jäädä hieman autioksi, laitoin siihen vielä ison kukan ja sen päälle tuon tekstin (Merjan ja Pammun leimasetistä). Paperi on BasicGreyn ja kummitädin lempivärissä.

My son's godmother had her birthday in January and because she has a good sense of humour I decided to make her a birthday card with this Art Impressions lady ('Burnadette'). I've used this stamp quite a lot so I needed to come up with something new for the card - so I placed the stamped image on the inside of the card! ;) I cut an oval shape window to the card's front with a Spellbinders die so that the beautiful birthday cake can be seen and I placed the sentiment on top of the flower (it says something like 'Statistics show that the more years you pile on, the older you get'). The paper is by BasicGrey and it's in the godmother's favourite colour.


Kortin sisällä sitten Burnadette tarjoilee roihuavaa kakkuaan :) Paperi on taas BasicGreytä ja teksti on Taitopuoti Paperinauhan setistä.

When you open the card, you see the lovely Burnadette with her cake :) The paper is by BasicGrey and the sentiment basically says 'congrats'.


Tässä vielä lähikuva siitä kannen aukosta ja siitä näkyvästä kakusta / Here's a close-up of the window on the front of the card:


Kiitos, kun käväisit ja kiitos myös kommentistasi! Roihuavaa helmikuun alkua! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me! Have a happy day! :)

8 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Hauska idea piilottaa kuva kortin sisäpuolelle. Tämä todellakin toimii.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Hauska kortti! Kiva, että tuo kansi on noin pelkistetty, niin huomio kohdistuu heti tuohon kakkuun. Ihanat värit.

Katjuska kirjoitti...

Ihan mahtavasti toteutettu kortti.
Tämä leimkuva on yksi Artin parhaista ja toimii aina niin hyvin :)
hieno kokonaisuus :)

Junie kirjoitti...

Oh WOW this is fantastic !!! I love this stamp and I adore your background papers !!!!

SannaS kirjoitti...

voih, IHANA IHANA IHANA!!! värit on ihan loistavat!! =)

Paula | Pammu kirjoitti...

Ihan huippukortti! Mahtisidea laittaa tuo leimakuva sisäpuolelle! Mii laik ;)

Susa kirjoitti...

Upea luomus!! Loistava idea ja kerrassaan täydellinen!! :)

Laura kirjoitti...

IHANA!! Ja kiitos Glitter Pot-vinkistä, löysin etsimäni ja paaaaljon muuta...:)