torstai 30. kesäkuuta 2011

Balanssissa - Balanced

Korttileiri jatkuu ja tämän päivän videon aiheena oli sommittelu/tasapaino korteissa. Noita "tasapainoja" oli kolme ja nämä on nyt tehty 'radial balancen' mukaan. Tuolla kurssilla on oma bloginsa, jossa on galleria tehdyille korteille ja aion reippaasti linkittää nämäkin sinne vaikka en ole varma, ovatko nämä ihan sääntöjen mukaan tehty. Sääntönä nimittäin on, että korteissa on käytettävä viikon värejä ja jos kurkkaat edellistä postausta, niin huomaat, että eihän nämä ihan just yksi yhteen samoja sävyjä ole. Värit sinänsä ovat samat (liila, punainen/pinkki, keltainen, sininen ja valkoinen) mutta sävyt ovat täysin erit. En tiedä, miten tarkkoja näistä ovat mutta näinhän se kai selviää... ;)

Card Camp continues and the subject of today's video was balance in cards. Three different kinds of balance were mentioned and I made my cards using the radial balance. I will link my cards to the student gallery although I'm not sure these are acceptable... I don't know how closely the colours of the week have to be followed, see my previous post for the colour scheme and you'll notice that the colours I've used here aren't exactly the same tones as the colours of the week.  I do think they're the same colours, just different tones. Hope these will be accepted regardless...

Kortit ovat täsmälleen samanlaiset, vain eri väriset. Pohjan tein molempiin pyyhkimällä Distress Inkiä suoraan tyynystä paperille (vaaleammassa kortissa näkyy paremmin ne 'pyyhkimisjäljet'), jonka jälkeen embossasin Paperbag Studion Prestige-leiman valkoisella kahteen kertaan niin, että ne näyttävät muodostavan 'nauhan'. Hero Artsin Starburst Laceen laitoin sitten kolmea eri Distress Inkiä ja suihkin vettä päälle ja leimasin paperiin, jonka stanssasin Spellbindersilla. Keskustaksi laitoin timantin/helmen.

The cards are similar to each other, just the inks I've used are different. I made the blue base by sweeping some Distress Ink straight from the pad to the paper. Then I stamped and heat embossed Prestige stamp by Paperbag Studios with white embossing powder twice so that it looks like it's forming a band across the paper. I applied three different Distress Inks to a Hero Arts stamp (Starburst Lace) and misted some water on it and stamped it on paper. I then die cut the stamped image with a Spellbinders die and placed a rhinestone/a pearl to the centre.Näillä korteilla mennään, katsotaan miten käy ;) Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit! Iloista illan jatkoa! :)

Thanks for your visit and please feel free to give me feedback on the cards! :) Have a nice evening! :)

9 kommenttia:

BeaverlyBL kirjoitti...

I think your colors are perfect. Love your cards. That Hero stamp is so pretty.

kissinia kirjoitti...

HI Milla! Another beauty, eh?! Really like this :) Hugs, Ks.

Robyn Phelan Sharp kirjoitti...

Hi, so pretty and so delicate.

Anonyymi kirjoitti...

i love your first card. the colors are gorgeous. great job!

sarham kirjoitti...

Onpas erikoiset ja tosi nätit kortit!
Aivan ihanat värit, ja tykkään hirveästi tuosta taustasta! Wau!

Junie kirjoitti...

Milla these are fantastic !!! I love that idea JUST MAGIC !!! Card Camp sounds like such alot of fun !!!

SannaS kirjoitti...

megaUPEAT kortit!! =)
...vähänkö mua nyt harmittaa kun jätin osallistumatta leirille... :(

sasa kirjoitti...

Fabulous original designs and colours...they look stunning.
Thank you so much for visiting My Mojo Monthly and your encouraging words. I do hope you will be back soon to share one of your creations.
Sarah.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upeita molemmat, mutta ehkä tuo eka on kuitenkin suosikkini, tykkään sen voimakkaista väreistä.