perjantai 5. elokuuta 2011

Hortensia - Hydrangea

Tein pikaisen kiitoskortin, josta tuli niin simppeli, että oikeasti mietin, kehtaanko sitä edes tänne laittaa. Tykkään kuitenkin itse kortista sen verran, että laitan sen kuitenkin näytille. Korttipohjan taittelin vaaleanlilasta kartongista (kortti aukeaa ylöspäin) ja käytin siihen Hero Artsin Hydrangea-leimaa (ihana, ihana, ihana leimasin! :) ), jonka leimasin ruskealla Versafinella. FinnStamperin tekstileiman leimasin samalla värillä ja koristeeksi laitoin vain yksinkertaisen valkoisen satiininauhan. Muuta siihen ei tullut mutta mielestäni tuo leimasin on niin kaunis, että se toimii ihan yksinkin. Osallistun tällä Moxie Fab Worldin Fanatical about Botanical -haasteeseen.

I needed a quick thank you card and it actually became so plain and simple that I thought long and hard whether to show it to you at all. I decided to show it anyway because I liked the end result so much. I made the card blank from pale purple cardstock (the card opens upwards) and stamped Hero Arts' Hydrangea stamp (love it!) in brown Versafine on it. I used the same ink on the sentiment (which says 'Thank you'). The only embellishment I used is simple white satin ribbon. I know this is pretty plain card but I think the stamp is so beautiful that it can be on its own on a card. I'll enter this to the Moxie Fab World's Fanatical about Botanical Challenge.


Mukava, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit. Hauskaa viikonloppua! :)

That's all for today. Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me. Have a fab weekend! :)

9 kommenttia:

sara kirjoitti...

Totta, että leimasin on niin kaunis että toimii yksinkin. Kortista tuli hempeän kaunis =)

Maaret kirjoitti...

Mielestäni on hyvä, että hiukan "epäonnisemmatkin" kortit laitetaan esille, aina ei voi olla täydellinen, vaikka taitava kortintekijä onkin. En tarkoita nyt sinua, mutta yleensä ottaen on hyvä nähdä, että ei ihan aina, eika jokakerta parhaimmatkaan tekijät onnistu, ja sillä tarkoitan juuri sinua:):):)
Kortti on simppeli, mutta toimii hyvin:)
Ihanaa viikonvaihdetta sinulle:)

Pammu kirjoitti...

Tää on kaunis! Aina välillä tarvii tehdä näitä simppelimpiäkin ;)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan elegantti ja vähäeleinen.

Laura kirjoitti...

Minusta tämä on oikein hyvä kaikessa yksinkertaisuudessaan!

kissinia kirjoitti...

Yep! You are right! This image is so beautiful that barely needs any more decorations :) Lovely! Kissinia

Jocelyn Olson kirjoitti...

Gorgeous card! I'm so glad you're entering a card into the MFW Botanical challenge--your flower cards are so stunning!

SannaS kirjoitti...

tää on valtavan kaunis!! yksinkertaisen tyylikäs.... =)

Cath kirjoitti...

Hey Milla! Thanks for linking this up to the Fanatical About Botanical challenge in the Moxie Fab World! I'm so glad you joined in on all the fun! :)