keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Apua... - OMG!

Ystäväni täytti vuosia tuossa hetki sitten ja tein hänelle tällaisen kortin. Mikäs sen hauskempaa kuin hassuttaa toisen syntymäpäivästä (varsinkin kun itse on vanhempi.... ;) ). Kortti on melko yksinkertainen, siinä on hieman BasicGreyn ja Echo Parkin papereita, leimoina Zettiologya, Artistic Stamperia ja 7Gypsiesiä, dymotettua tekstiä ja washi-teippiä. Se vähäinen väritys, mitä leimakuvaan tarvittiin, tein vesiväreillä ja Inktense-kynillä. Lisänä vielä timantit ja kortti oli valmis.

My friend had her birthday a few days ago and this is the card I made her. It's quite simple (once again... ;) ), I just used some BasicGrey and Echo Park papers, stamps by Zettiology, The Artistic Stamper and 7Gypsies, some lovely washi tape and a few rhinestones. I added a little colouring to the stamped image with watercolours and Derwent Inktense pencils. I made the sentiment with a Dymo machine and freely translated it goes something like 'OMG, are ya getting old?!' - it's good to make a little joke about someone's birthday when you yourself are older than they are... hee hee! ;D


Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit! Iloista karkauspäivää (ja onnea kosintoihin, mikäli sellaista aikoo ;) )!

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me! Have a happy leap day! :)

6 kommenttia:

kissinia kirjoitti...

I just LOVE your NEW WAVE of crafting! Hugs from reading Karhu

Riikka kirjoitti...

IHANA! Minustakin nämä art journal tyyliset jutut on ihan mahtavia <3

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihana! Hauska ja kiva sommittelu.

Niinu kirjoitti...

Tää on hauska! Täydelliset värit ja asettelu:)

Laura kirjoitti...

Huippuihanat värit! Minä olen myös tykännyt tuosta leimasimesta siitä lähtien kun sen ensi kertaa näin. Se on niin hauska. Hmmm.. aloin miettimään että onkohan minulla se jossakin.. tuntuu niinkuin olisi vuosikausia sitten sen ostanut ja tietenkin sitten vaan säilönyt sen jonnekin. Hih.

Pammu kirjoitti...

Ihan mahtiskortti! Tykkään tässäkin noista väreistä kovasti!