tiistai 18. syyskuuta 2012

Polviorsia* ja rosetti - Chevron and a rosette

Ajattelin vaihteen vuoksi tehdä kortin ilman sen kummempaa leimakuvaa ja ottaa keskipisteeksi rosetin, niitä kun ei ole hetkeen tullut väännettyä. Vahvistin tuota rosettia pilkullisella washiteipillä ja liimasin napin päälle. Washiteippiä on myös tuo turkoosi raita, siinä laitoin teipin valkoisen kartongin päälle niin, että tuo taustapaperi ei kuultaisi teipin alta. Sitten vain pari onnea-tekstiä (ne olisi voinut näin jälkeenpäin ajatellen asetella niin, että toinen osoittaisi hieman alaspäin, mutta se on myöhäistä nyt ;) ), muutama timantti ja taustapaperiksi Crate Paperin paperia.

I thought I'd make a card without a stamped image for a change and put a rosette as the focal point, as I haven't used those for ages. As I made the rosette, I strengthened it a bit with a dotty washi tape and added a button as its centre. The turquoise strip is also washi tape, I just taped a piece of white cardstock with the tape so that it would be more opaque and not show the background paper (by Crate Paper) through.  The sentiment on the banners say 'congrats'. As further embellies there are a few rhinestones.

Haaste/Challenge:
* Simon Says Stamp: We're so TRENDY (neon, hexagon and/or chevron)


Kiitos, kun piipahdit ja kiitos, jos ehdit kommentoida! Tymäkkää tiistaita! :)

Thanks for having a look and for any comments you may wish to leave me! Have a great Tuesday! :)


* Koitin etsiskellä suomenkielistä vastinetta 'chevronille' ja löysin sanan polviorsi. Liekö tuossa paperissa sitten useampi polviorsi....? ;D

3 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan raikas ja selkeä kortti! Upea rosetti.

Anesha kirjoitti...

Great card, love the colours they work well together.

Mandy kirjoitti...

Gorgeous card Milla, I love the colours and the paper rosette is lovely.
Thanks for joining us at Simon Says Stamp
hugs Mandy xx