maanantai 31. joulukuuta 2012

Kortteja, kortteja, joulukortteja! - Christmas cards galore!

Joulu oli ja meni ja mitäpä sitä muuta haluaisi nähdä kuin joulukortteja... ;D En ehtinyt postata niitä ennen joulua, joten nyt tulisi sitten joulukorttia joulukortin päälle. Loppuvaiheessa ennen joulua tein joulukortteja sitä tahtia, etten edes ottanut niistä enää kuvia, joten tässä on vain osa tämän vuoden joulukorttimalleista. Laitan ne kaikki yhteen syssyyn ilman sen kummempia selityksiä; jos jokin niissä mietityttää, niin kysy pois!

Would you like to see some... Christmas cards?! ;D I didn't have any time to blog them before Christmas so here they come all in one blog post. Although, I have to say these piccies don't include all the Christmas cards I made, just before Christmas I was making them in such a frenzied manner that I didn't even have the time to photograph them. But here come the ones I did photograph :) (Any questions about them, please go ahead and ask!).


*

Lopuksi vielä suuri kiitos, kun olet vieraillut blogissani kuluneen vuoden aikana ja kiitos kommenteista, joita olet jättänyt, jokainen niistä on ollut iso ilo. Oikein mahtavaa ja askartelullista Uutta Vuotta - "nähdään" ensi vuonna! :)

Before I go, I'd like to thank you for your visits during the past year and for all the comments you have left me, I truly appreciate them all. I wish you a gorgeous and crafty New Year - I'll "see" you in 2013! :)

9 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihania! Tykkään erityisesti noista nappikorteista ja maisemakorteista.

Nonni kirjoitti...

Kaikki on tosi kauniita, etenkin nappikortit ja luonto-aiheet! Onko tuossa toiseksi alimmaisessa käytetty mustetta taustaneliön tekoon vai jotain maalia, miten se on tehty? Itse olen koittanu takryylipalalla leimata tuollaista taustaa, mutta lopputulokseni on ollut paljon hailakampi, ei ollenkaan noin kaunis. :)

kissinia kirjoitti...

What a beautiful collection, darling! Happy NewYear to you and all yours. Karhu :)

Paula kirjoitti...

Ihan huikeita kaikki! Erityisesti tykästyin noihin sini-harmaisiin On jouluilta -kortteihin. Oon aina miettinyt mihin voisin lätkäistä tuon tekstin ja tässä on vastaus ;) Ja tuo leikattu/teipattu reuna on mahtis idea!
Hyvää uutta vuotta!!

Maaret kirjoitti...

Toinen toistaan upeampia kortteja, oletkin ollut tooosi ahkerana, toisin kuin eräät :):):)
Ihanaa Uutta Vuotta!

Milla kirjoitti...

Nonni: Se tausta on leimattu ihan leimasimella ja musteella. Leimasin on Hero Artsin 'Large Shadow' (H1963), joka on ns. shadow stamp (en tiedä, onko niillä suomenkielistä nimeä). Musteena käytin Hero Artsin Shadow Inkiä, väri taisi olla Red Royal. Nuo HA:n Shadow Inkit on kyllä ihan ehdottomia tuollaisten taustojen kanssa, antavat siistin ja tasaisen jäljen (vaikka tietenkään juuri tuossa kortissa jälki ei ollutkaan niin älyttömän tasainen... ;D ).

SannaS kirjoitti...

oi WAU!!!! ihan huikeita kortteja!!! wauwauwau!!! mun ostoslista näköjään karttui taas....mrrr..... ;)

iloa tulevalle vuodelle!! =)

Riikka kirjoitti...

Kauniita, niin kauniita!

maikko vee kirjoitti...

Hurjan kauniita ja niin monenlaisia!