keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Pompom-kukkaa - Pompom flower

...pukkaa! Tein toisenkin kortin Hero Artsin maaliskuun haasteen innoittamana. Jotenkin tämä pompom-kukka on niin ihanan iloinen, että siitä ainakin minulle tulee mieleen kevät. Ja vielä, kun sen laittaa kunnolla neonväreihin, niin mikäs sen parempi :) Tässä siis taustalla on Heron Newspaper background HA Shadow Inkillä leimattuna, reunoihinkin laitoin hieman vihreää Shadow Inkiä. Kukan leimasin Archival Inkillä ja väritin Prismacoloreilla. Niillä värittäminen ei ihan vahvuuksiini kuulu mutta harjoittelu jatkukoon :) Tuon vihreän kartongin reunan stanssasin Tim Holtzin stanssilla, mielestäni se sopii tuohon kukkaan mainiosti. Sitten vain hieman nappia, nyöriä ja puolihelmeä korttiin ja teksti FinnStamperin leimalla, niin se on siinä.

I made another card for the Hero Arts March challenge. This happy little pompom flower reminds me of spring and when you colour it with bright neon colours, what could it spell if not 'spring'? :) For this card I stamped the background with Hero Arts Newspaper background and some grey Shadow Ink, I also inked the edges of the cardstock with some green Shadow Ink. I stamped the flower with black Archival Ink and coloured it with Prismacolor pencils. The edge of the green cardstock is die cut with a Tim Holtz die and I think it suits the flower so well. The sentiment says something like 'Have a lovely day'. As embellies there are the usual suspects, some twine, a button and black pearls.

Haaste/Challenge:
*Hero Arts March 2013 Challenge: Hello, Spring!


Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit! Aurinkoista keskiviikkoa! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me. Have a lovely day! :)

7 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Upean raikas ja keväinen:)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan iloinen kortti!

Crafting Queen kirjoitti...

Another super card, love that background stamp.

noora kirjoitti...

Tuli hyvä mieli tästä kortista! Sieltä se kevät ehkä joskus vielä tulee!!?

Nonni kirjoitti...

Onpa ihana!! Mahtavat värit ja tykkään tuosta tekstileimasta. On vaikea löytää kivoja suomenkielisiä leimoja, tuossa yksi oikein hieno!

Ballie (Bennarda) kirjoitti...

Wauuuuw, nice card, l'm follow you, nice you follow my.
greetings, Bennarda (Ballie)

http://balliescreationballie.blogspot.com

SannaS kirjoitti...

mää niiiiiiin tykkään tästä kortista!!! ihana raikas pläjäys!! =)