keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Lahjonta! - Giveaway!


Lahjonta ohi - Giveaway closed

Tänään on loistava päivä pienelle lahjonnalle, vai mitä? Minulla olisi ylimääräisenä Avery Ellen Modern Leaves -leimasetti ja -stanssit, jotka mieluusti antaisin rakastavaan kotiin :) Tilasin nämä leimat ja stanssit itselleni kesällä Make The Day Specialista, mutta koska paketti kulki minulle äärettömän pitkää reittiä hyvin hitaasti, ehdin jo saada tilalle uuden korvaavan setin. Kun tämä alkuperäinen setti sitten lopulta rantautui minulle asti, lupasi Tara Make The Day Specialista, että saan arpoa sen blogissani jollekulle sitä haluavalle (kiitos Tara!). Nyt on siis lahjonta menossa ja osallistuaksesi sinun tulee kommentoida tähän postaukseen ja kertoa, mikä on saanut sinut tänään hymyilemään :) Lisäksi sinun tulee laittaa iloa eteenpäin ja kertoa tästä muillekin (blogissa, Facebookissa, missä haluat). Siinä se, ei ylimääräisiä arpoja, ei lukijaksi liittymistä (saat toki liittyä, jos et jo ole mutta ehto lahjontaan se ei ole), ei sitä sun tätä - vain kommentti, jossa kerrot, mikä sinua on tänään ilostuttanut ja sanan levittäminen lahjonnasta. Aikaa osallistua on 20.9. asti, voittaja arvotaan ihan summanmutikassa ja ilmoitetaan täällä sitten sunnuntaina 21.9. Onnea arvontaan ja mukavaa päivää! :)
LISÄYS: Blogistani ei pysty kopioimaan kuvia, joten mikäli tästä lahjonnasta omassa blogissasi mainitset, voit tehdä sen ihan vain ilman kuvaa, maininta ja linkki tänne riittää hyvin :)


Today is a good day for a little giveaway, don't you think? Well, I think so and I'd like to giveaway one set of Avery Elle 'Modern Leaves' stamps and dies to someone willing to give them a loving and inky home :) Why do I have an extra set to giveaway? Because I purchased these from Make The Day Special during summer but they took sooooo long to come to me they were already deemed lost in post, and I got a new set of stamps and dies to replace the lost ones. Then after a long time, the original package suddenly came in the post and the lovely Tara from Make The Day Special promised I could give them away in my blog (thank you, Tara!). And this is exactly what I will do! So, in order to be eligible to win these lovely goodies you must comment on this blog post and tell me what made you smile today :) And please do spread the word about this giveaway (in your blog, on your Facebook account, shout it from the rooftops - wherever and however you like). That's it, no extra chances to win, no need to become a follower (of course you can if you'd like to but it's not obligatory for this giveaway), no special deeds - just spread the word about this giveaway and tell me what made you happy today. You have until September 20th to take part and I will randomly pick the winner and announce it here on my blog on Sunday September 21st. This giveaway is open for everyone everywhere. Good luck and have a happy day! :)
ETA: You can't copy pictures from my blog so if you mention this giveaway in your blog post, please do so without the picture - just a few words and a link here will be totally fine :)

15 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ehdottomasti mukana! Mainos huomenna blogissa valitettavasti ilman kuvaa, kun sinulla on kopiointi estettynä.
Minua ilahdutti tänään autoilija, joka ilmiselvästi lauloi sydämensä kyllyydestä radion mukana. Näky oli aika hupaisa ja koska itsekin rallatan aina autossa, tuli mieleen että tuoltako minäkin näytän :-D

Tiina K-P kirjoitti...

Hymyn huulille sai tänään lapset elokuvissa, sain kaikki kolme mukaani. Ja saihan tämä lahjontakin hymyn huulille, mielelläni mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Tänään tulin iloiseksi reseptikokeilusta, josta tuli ihan jotain muuta, kuin piti. Hyvää oli ja maistui kaikille. Leima- ja stanssipaketille tulisi taatusti käyttöä ;) t. K.M

SannaS kirjoitti...

jos vielä kaiken muistais kerralla... ;)
iloa sain tänään yhdestä meilistä ;) sekä kukasta joka oli ilmestynyt työpöydälleni... <3
linkki blogissa sekä facebookissa jaettu...

Eemeli kirjoitti...

Kiitos kivasta arvonnasta (palkinto näyttää niiiiiiiin houkuttelevalle :) Mainos löytyypi blogin sivupalkista ja hymyn huulilleni on saanut jo muutaman päivän ajan ihastuminen erääseen mieheen. Ah, tätä onnen ja tuskan tunnetta ...aikuinen nainen ja tällainen höpsö olotila päällä :)

Crafting Queen kirjoitti...

What a lovely offer. The thing that made my happy and grateful today was seeing my adorable 14 year old kitty cat walking along the field on the hunt. She is still young at heart at 14 and brings joy to my heart every day. Hope you have a blessed day. Anesha :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos bloginamuarvonnasta! Tänään on ilostuttanut se, että sain nukkua pitkään ja koirien aamuhepulit. :) Niin ja tietty tämä bloginamu myös. Laitan jakoon nyt saman tien.

Maaret kirjoitti...

PUHDAS auto sisältä ja ulkoa, nyt kelpaa taas huristella :)
Lisäksi illalla tiedossa mukavat synttärikemut.
Linkki blogissani tähän ihanaiseen namuseen!

Marjut kirjoitti...

Iloa ihanasta syksyisestä auringonpaisteesta.

Repolainen kirjoitti...

iloa tuottivat tänään lapsenlapseni....
ja illalla nyt ihan omaa aikaa "tuhtata" korttia ystävälle!!

Armiida kirjoitti...

Minua ilahdutti tänäkin aamuna keittiön pöydällä oleva auringonkukka kimppu, jonka ihana työkaveri perjantaina töihin toi.
Mainostan arvontaa blogissani ilman kuvaa-

Misu kirjoitti...

Sain pitkästä aikaa levätä kunnolla. Joka sai hymyn tänään huulille. <3

Unknown kirjoitti...

Iloa tuottivat kun tyttäret innostuivat sukkia neulomaan ja neuvoin kantapäätä puhelimessa ja kuvin watsupissa. Toinen tuli vielä käymään ja opeteltiin palmikkoa. On nyt ihan koukussa neulomiseen ♥

Unknown kirjoitti...

Ihana arvonta. Hymyn sai huulilleni ruualla puolukkasurvos ja muisto aurinkoisesta puolukkaretkestä metsään. Mainos blogissani.

Saron kirjoitti...

Tänään aamulla ei voinut olla hymyilemättä, kun seurasin poikani Santerin ja koiramme aamuhalihetkeä.. voi niitä kahta! Molemmat teini-iässä, siitäköhän tuo upea yhteys keskenänsä :) Mukana arvonnassa, tämä oli kivan piristävä arvonta!!