maanantai 10. elokuuta 2015

Ihanuuksia!

(Sorry, this blog post is only in Finnish!)

Ihana Pammu Pammun P*skarteluista heitti haasteen, Kolmen naisen ihana blogi, ja yllätti minut täysin kauniilla sanoillaan - kiitos, hassu! :) Minäpä nappaan haasteesta kiinni ja rummutan vuorollani kolmea taidokasta askartelijaa ja heidän blogejaan.

Noksu Elämän makuista arkea... -blogista on ehkä uusin blogituttavuuteni. Noksun blogista löytyy askarteluita, ihania kuvia, lifestyleä, mutta eniten ihailen Noksun itse piirtämiä kuvituksia (mm. täällä ja täällä). Itse en osaa piirtää mitään, joten ihailen heitä, jotka osaavat! :)

Nonni Korttikarkurista on paitsi äärimmäisen taitava kortteilija ja CAS-taituri, myös todella ihana ja tärkeä ystävä. Ystävyytemme alkoi blogista ja jatkuu ihan oikeassa elämässä, olen muutamaan otteeseen Nonnin tavannut ja hauskaa on aina ollut! :)

Marika Me and Minime Crafting -blogista on myös uudehko blogituttavuus, jonka olen myös ihan oikeassakin elämässä tavannut. Marika on todella taitava värittäjä ja kortteilija, jonka taidot vakuuttavat ihan maailmanlaajuisestikin.

Nyt ei muuta kuin kahvikupposet käteen ja näiden kolmen ihanan naisen ihaniin blogeihin tutustumaan!

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Kiitos Milla! Oot ihana! On ollut tosi kiva tutustua ja jorista niitä näitä!