maanantai 14. joulukuuta 2009

Kissojemme aatokset? - On our cats' minds?

Vihdoinkin uusi postaus! Kuvahan kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, joten koko syksyn ajan esiintyneen ajoittaisen postailemattomuuden selittänee seuraava kuva (vaikkakaan kuvassa en siis ole minä ;) )...

Finally I'm posting something! They say that a picture is worth a 1000 words so the next pic might just explain why I've been such an on-off blogger the whole autumn (and to be clear: no, it's not me in the piccie ;) )...

funny pictures of cats with captions
(kuva/picture: Lolcats and funny pictures)

Eli kevään korvilla meille on tulossa pieni ihminen! :) Tämän pienen ihmisen kasvattaminen on vienyt sen verran paljon energiaa, että kortteilu on jäänyt melko vähälle ja bloggailu vielä vähemmälle. Lisäksi vapaa-ajasta on vienyt osansa talo-projekti, joka alkaa pian olla lopuillaan ja talo muuttovalmis. Eiköhän tässä pian riitä aika ja energia kortteihinkin, sormet jo ainakin syyhyävät!

So yes, we are expecting a perfect little Someone and s/he is due in the spring! :) This little Someone has taken up quite a bit of my energy, so much so that there hasn't been much left for making cards, let alone blogging. We're also building our own house so that has taken up my energy as well. The house is almost finished and we should be able to move in in the near future so maybe I'll have some extra time and energy to make cards as well.

******
(Sorry, this part is only in Finnish)

Sain aikaisemmin syksyllä Pöydän kulmalla näpertelijältä tunnustuksen, joka häpeäkseni on myös jäänyt bloggaamatta (anteeksi!). Olen tunnustuksesta oikeasti erittäin otettu ja se ilostuttaa minua edelleen - bloggaamattomuus ei siis tarkoita, ettenkö arvostaisi tunnustusta! Siispä iso kiitos, Pöydän kulmalla näpertelijä! Tunnustukseen liittyi viiden tärkeän asian listaaminen. Minulla ne ovat läheiset ihmiset, terveys, koti, harrastukset ja työ. Bonuksena päälle voisi vielä laittaa meidän ihanat karvanaamat, eli assarini ;) En nyt anna tätä eteenpäin kenellekään tietylle, mutta mikäli sen haluat, niin ole hyvä ja ota!


Seuraavassa postauksessa on luvassa läjä joulukortteja, siihen asti mukavaa joulun odotusta! :)

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

upeaa!!!!! Hirmuisesti onnea! :) hihii! Hui miten moni saa pian vauvan. iiik! Minä ihmettelinkin ihan vasta että minnehän sinä olet kadonnut!