torstai 11. maaliskuuta 2010

Keväisiä värejä - Spring-like colours

Minulta tilattiin kiitoskortteja, joista tässä ensimmäinen. Pohjana käytin Card Positioning Systemsin haasteluonnosta #157 ja väreiksi valikoituivat melkein vahingossa varsin keväiset sävyt - toisaalta ihmekö tuo, kun ulkona räystäät tippuvat vettä ja aurinko paistaa! :)

I was asked to make a few thank you cards and this is the first of the batch. I based the card on the sketch by Card Positioning Systems (challenge #157) and almost accidentally picked quite spring-like colours for it - I guess the weather outside is affecting me, at the moment the sun is shining and snow is melting! :)

(Jouduin rajaamaan kuvan hiukan hassusti, kun Blogger halusi välttämättä vääntää kuvan/kortin pystyasentoon eikä vaakaan, kuten sen pitäisi olla. Ainoa keino, jolla pystyin välttämään sen, oli tällainen rajaus. Onko sinulla vinkkiä siihen, miten Bloggeria voisi estää kääntämästä kuvia "väärinpäin" tai miten kuvia voisi bloggeriin lataamisen jälkeen vielä kääntää?
I had to frame the piccie this way because Blogger tried to place it as a portrait and not horizontally as I wanted it, and framing the piccie this way was the only way I could avoid it.
)

Kortin ainekset/What the card ate:
Leimasin/rubber stamp: kukka Laura Ashleyn Contemporary-setistä/a flower from Laura Ashley's set Contemporary; tekstileimasin Finnstamper/the text says 'Thank you'
Paperit/papers: Vihreä taustapaperi BasicGreyn Wisteria-paperikosta/the green one is from BasicGrey's Wisteria set; valkoinen on myös BasicGreyn paperi mutta en muista enää, mistä paperikosta se on/the white paper is also by BasicGrey but I can't remember which set it is from
Musteet/inks: Memento New Sprout + Lulu Lavender; VersaFine Smokey Gray


Kiitos, kun kävit ja kiitos, jos kommentoit. Mukavaa torstaita! :)

Thank you for your visit and for any comment you may leave. Have a nice Thursday! :)

4 kommenttia:

Lea L. kirjoitti...

So soft and pretty! Thanks for joining us at CPS this week!

♥Lea

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan herkät värit! Minulla ei ole ikinä ollut tuollaisia ongelmia kuvien lataamisen kanssa. Kääntelen ja rajaan kuvat kuvankäsittelyohjelmalla, tallennan ja lataan Bloggeriin.

Milla kirjoitti...

Niin minäkin teen, eli ensin kuvankäsittelyohjelmalla muokkaukset, sitten tallennus ja sitten lataus blogiin. Kuvankäsittelyohjelmassa kuva näkyy oikein, mutta kun se on ladattu tänne, kääntää Blogger sen väistämättä "portrait"-asentoon. Tämä ongelma on siis lähinnä vain A6-kokoisten korttien kanssa, jotka olen tehnyt "horisontaalisesti" kuten tämän kortin. Ainoa keino, jolla saan kuvan oikeinpäin blogiin, on se, että hämään Bloggeria rajaamalla kuvan näin. En tiedä mitä teen väärin vai onko blogin asetuksissa jotain outoa (en ole ainakaan löytänyt), mutta raivostuttavaa tämä on...

MonaV kirjoitti...

Hello:)
Thank you for visiting my blog and enjoy my blogcandy.