maanantai 23. elokuuta 2010

Ekoja kertoja - First times

Meillä elettiin varsinaista ekojen kertojen viikkoa viime viikolla. Minä pääsin joogaan ensimmäistä kertaa sitten sen hetken, kun Pieni Tärkeä ilmoitti tulostaan ja voi valtavaa, miten ihanalta se tuntuikaan! Koko raskauden ajan näin säännöllisin väliajoin unta, että joogasin ja nyt, kun oikeasti joogasalille pääsin, niin olihan se mahtavuutta! :) Tärkeämpiä merkkipaaluja elettiin kuitenkin Pienen Tärkeän elämässä, hän nimittäin oppi kääntymään selältä vatsalleen ja rupesi opettelemaan kiinteiden syöntiä vellin muodossa (niin no, eihän se varsinaisesti kiinteää ole mutta tuhdimpaa silti kuin aikaisempi sapuska :) ). Huimaa kehitystä! Ihan juuri, vasta äsken minulla oli aivan pienenpieni vauva ja nyt hän on jo... no, ei enää niin pieni. Hienoa ja samalla jotenkin... haikeaa.

It was "first times week" in our house last week. I got to practice ashtanga yoga for the first time since the beginning of my pregnancy and boy, did it feel fine! I dreamt of doing yoga throughout the pregnancy and now that I actually got to do it - wow! :) But more important first times happened for the Tiny One. He learnt how to turn from his back to his belly and he began to eat solids (well, he basically just practices eating solids by eating a kind of very runny and smooth porridge but anyway..). Hooray for him! :)

Mutta asiaan. Sain vihdoin aikaiseksi tehdä muutaman joulukortin. Leimasin on Whiff of Joyn, paperit BasicGreytä, väritys on Distress Inkeillä mutta yhteen korttiin kokeilin päälle vielä kimaltavaa vesiväriä, jolloin sain väristä tummemman (minulla siis ei ole Distress Inkeistä täyttöpulloja vaan ihan mustetyynyillä menen) ja lisäksi leimakuvaan kivan hohteen. Luonnos on ABC Christmas Challengestä, jossa mennään jo Q-kirjaimessa aiheella Quick and easy. Extrahaasteena oli tehdä useampi kortti samalla pohjalla ja minähän tein sitten neljä. Osallistun tällä myös ensimmäistä kertaa Sir Stampalot Challengeen, jossa haasteena on Bring on the bling. Tässä tuota blingiä on nyt melko vaatimattomasti mutta toivottavasti tuo vesiväri ja nuo puolihelmet riittävät blingiksi.

Finally I got some Christmas cards done - hooray me! The stamp is by Whiff of Joy, papers by BasicGrey, colouring with Distress Inks except that I added some glittery watercolour to one of the images and it gave a nice effect with some nice shine. The sketch is by ABC Christmas Challenge where the challenge was Q - Quick and easy and the extra challenge was to make more than one card with the sketch - I made four. I also submit this to Sir Stampalot Challenge (it's my first time ever entering!), the challenge over there is Bring on the bling. My bling is somewhat modest - just the shimmery, glittery watercolour and a few pearls - but I hope it's enough.


Tässä näkyy hieman sen vesivärin kimalletta/Here you can see the effect the shimmery watercolour gave:


Tässä loput kolme korttia/Here are the rest of the cards:


Nyt lähden valmistautumaan joogatunnille - ihanuutta! :) Kiitos taas, kun kävit ja kiitos, jos ehdit kommentoida!

Now I'm off to a yoga class! :) Thanks for your visit and for any comment you may leave! :)

11 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihania joulukortteja. Kivat paperit ja tuo leimasin on valloittava.

Francesca kirjoitti...

Wonderful card with stunning details
thanks for joining us at sir stampalot this month and good luck!
Hugs
Francesca

pinky kirjoitti...

Glad you found the challenge, your card is so gorgeous! Thanks for sharing with us at Sir Stampalot this month.
Pinky

brenda kirjoitti...

Hi there

What a super card, the image is so cute and a lovely layout.

Thank you for joining us at Stampalot Challenge this month and good luck.

B x

SannaS kirjoitti...

Tosi kauniit kortit!! Ihanan iloiset ja tyylikkään yksinkertaiset!! =)

..ja ole hyvä napsuttelusta!! ;D

Clare *Littlebear* kirjoitti...

This is a beautiful card! Thank you for joining us at Sir Stampalot this month.
Clare x

Tracy kirjoitti...

Fab Entry, thanks for joining Sir Stampalot’s challenge, Good luck.
Happy crafting
Tracy x

Lorraine A kirjoitti...

Gorgeous cards Milla :-) the image is lovely and the papers and colours you used are fabulous too :-)

thanks for joining us on the ABC Christmas Challenge :-)
Luv
Lols x x x

Helen kirjoitti...

Awww...sweet cards!
Thanks for joining us at the ABC Christmas Challenge!
Helen x

Anonyymi kirjoitti...

This is the first time I have done a sketch for a challenge, thanks for using it! 3 lovely cards! I just love WOJ stamps! mega cute! thanks for joining in the fun, Samantha ABC Christmas Challenge :0)

SannaS kirjoitti...

blogissani on sinulle jotain... =)