torstai 12. elokuuta 2010

Otto-apina - Otto the monkey

Toiseksi vanhin veljenpojistani aloittaa ekan luokan ensi viikolla (vastustan kiusausta päivitellä, miten ihmeessä aika voi kulua näin nopeaan... ;) ) ja tämän merkkipaalun kunniaksi hän saa pienen lahjan. Lahjan yhteyteen tein tagi-tyylisen pienen kortin, jolla osallistun  P*skarteluhaasteeseen. P*skis täyttää vuoden (taas vastustan kiusausta päivitellä, miten aika voikin kulua näin nopeaan... ;) ) ja tähtiähän sellainen ansaitsee. Tässä on sekä Fiskarsin leikkurilla leikattu tähti että Tiimarin tähtiklemmari (keltä lie idea saatu... ;D ). Leimana on Nina Åslundin Apan Otto ja papereina October Afternoonia ja BasicGreytä. Lisänä punchinellaa ja pieniä niittejä.

One of my nephews goes to first grade at school next week (oh how time flies...) and to mark the occasion he gets a little present. To go with it I made a little tag which I'll also enter to the Finnish challengeblog P*skarteluhaaste where the challenge this time is to use stars. Here I've used a paper star punched with a Fiskars punch and a star shaped paper clip. The rubber stamp I've used is designed by Nina Åslund, the papers are by October Afternoon and BasicGrey, and I've also added some punchinella and tiny staples.


Tämän myötä eläimellisen hauskaa loppuviikkoa! Kiitos, kun kävit ja kiitos, jos ehdit kommentoida!

Thanks for your visit! Please leave a comment so I know you've been here!

7 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Aivan huippukiva!
Kauniisti olet yhdistellyt matskuja ja apinaleima on ihan mahtava :)

Paula kirjoitti...

Mielettömän UPEA!! Otto on mahtis!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Voi miten valloittava! Ihana leimakuva ja tosi kivat koristeet. Tykkään erityisesti tuosta punchinellasta.

Pitsihame kirjoitti...

Kiva kokonaisuus tagissasi - hauska ja reipas :))

SannaS kirjoitti...

hihii, aivan loisto tagi/kortti!! Ihanan veikee apina!!! =)
..ja kyllä minä oon sitä mieltä et on hintansa väärtti tuo Timpan uusin opus, mut mä oonkin timppaholisti!! ;D ..selkeet ja hyvät ohjeet, upeesti tehty..

-maiju- kirjoitti...

Tosi veikeä kortti/tagi. Kyllä luulis saajan tykkäävän.

SannaS kirjoitti...

kortissa olen käyttänyt valkoisena elzybellsin vanilla cupcake mustetta..tykkään itse kovasti kun on näkyy tarpeeksi selvästi...voisin tässä joku päivä luppoaikana testata nuo muut valkoiset musteet mitä mulla on ja tehdä siitä vaikka pienen postauksen blogiin..mutta jos haluut tuon elzybells musteen niin kyseinen kauppa on lopettamassa ja nyt tuon musteen saa sieltä aika halvalla... ;)