maanantai 29. marraskuuta 2010

Joulukuusen luona - By the Christmas tree

Jälleen kerran joulukorttia kaksin kappalein - kun aikaa on vähän, on pakko yrittää olla tehokas... ;) Tällä kertaa leimakuvana on Whiff of Joyn Charlotte decorating Christmas tree ja tekstileimasin on Stempelkellerin. Ajattelin, että tuo teksti sopisi tähän leimaan ja tekisi siitä ehkä hieman enemmän aikuisille suunnatun - leimakuvan tyttösessä on mielestäni tietynlaista vanhanaikaisuutta, "entistä joulua", josta tuossa tekstissä puhutaan. Ja onhan kuvassa lapsi kuusen luona, joten siltäkin osin teksti sopii :D Väritys on Distress inkeillä ja Derwentin Inktenseillä, lisäksi joulupalloissa on Glossy Accentsia samoin kuin tähdessä, jossa on Stickles-liimaa ja sen päällä Glossya. Paperit on BasicGreyn.

I've got two Christmas cards to show you - I don't have too much time to spend on crafting so I have to be efficient and make several cards at one go. The stamped image is Charlotte decorating Christmas tree by Whiff of Joy, the sentiment is by Stempelkeller (sorry, I won't translate it this time - I'm pressed for time again!). I coloured the image with Distress Inks and Inktense pencils by Derwent. There's some Glossy Accents on the little baubles and some Stickles glue underneath some Glossy Accents on the star. The papers are by BasicGrey.
Tässä vielä lähikuva tähdestä ja joulupalloista/Here's a close-up of the star and some of the baubles.

Tämä toinen kortti on samoilla aineksilla, vain eri värisenä.
The second card is basically just the same, just with different colours.Kiitos, kun kävit ja kiitos, jos kommentoit! Mukavaa alkuviikkoa! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me! Hope your Monday was great and your Tuesday's even better! :)

5 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihania joulukortteja - tuo pompulanauha on valloittava.

Junie kirjoitti...

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh your cards are gorgeous Mila !!! I love that particular stamp !!!

SannaS kirjoitti...

voi miten suloiset kortit!! Niin ihanat!! =)

Maaret kirjoitti...

Kiva, virkeät, pirteät ja värikkäät kortit:) Näitä katsellessa piristyy ihan itsekkin!

Outi kirjoitti...

Olipas kiva huomata, että olit liittynyt lukijakseni! Kiitos sinulle! P.S. Oletpa tehnyt kauniita kortteja!