tiistai 7. joulukuuta 2010

Talvinen kuusi - A snowy tree

Pikaisena postauksena vielä tälle illalle eilen tehty joulukortti varsin isänmaallisissa väreissä (värit eivät tosin olleet siinä mielessä tietoisesti valitut mutta kuitenkin :) ). Leimasin kuusen valkoiselle paperille ja embossasin valkoisella, minkä jälkeen lisäsin siihen Distress Inkejä (Broken China ja Stormy Sky). Sitten hieman vettä päälle sekä Minimisterillä että ihan sormin, jotta sain tuollaisen lumisademaisen tuloksen. Sitten vain paperia paperin päälle ja rusettia solmuun ja kortti oli valmis :)

This is a quick Christmas card I made yesterday. I stamped the tree onto white cardstock and embossed it with white powder, then I added some Distress Inks (Broken China and Stormy Sky). I sprinkled some water onto the image both with a Minimister and with my fingers to make the image look like it's snowing. Then I just added the different layers of papers and tied a bow and that was it. Quick and easy :)


Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos ehdit kommentoida! Hyvää yötä! :)

Thanks for your visit and for any comment you may leave! :)


7 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Todella tyylikäs, kaunis ja ihanan tunnelmallinen.

Heidi Nordman kirjoitti...

Alitajunta on tehnyt tehtäviänsä värien suhteen ihan selkeesti on otettu vaikutteita. XD Todella kaunis ja yksinkertaisuudessaan tyylikäs. Tykkään.

Maija kirjoitti...

Todella kaunis! Sä käytät ihanan paljon eri tekniikoita, tuo kuusen tausta on upea!

Riina kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Yksinkertainen ja tyylikäs.

tiliaa kirjoitti...

No on kyllä tosi ihana kortti! Yksinkertainen on kaunista :)

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Aivan upea! Kurkkaa blogiini, siellä on sinulle jotain :)

Susa kirjoitti...

WAU!!! UPEA!!! Tästä näkee kuinka yksinkertainen on kaunista ja vain toinen kortteilija voi tietää, kuinka paljon olet tähän nähnyt vaivaa!! :)