lauantai 19. maaliskuuta 2011

Mä olen ihana! 8-)

(Sorry, this post is only in Finnish) ... tai sen suuntaisesti ainakin Mai tuntuu ajattelevan, kun antoi minulle tämän Gorgeous Blogger -tunnustuksen ;DValtaisa kiitos, Mai! :) Ja tähänhän kuului kysymyksiäkin...

1. Milloin aloitit blogisi?
Tarkistin asian ja järkytyin, koska siitä on melkein kaksi vuotta!! Kesäkuun 20. päivä 2009 tein ensimmäisen polkkauksen, huh!

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Askartelublogihan tämä on, joten yritän pitämään jutut askarteluissa. Joskus mukaan "lipsahtaa" jotain muustakin elämästä, mutta valtaosin pyrin pitäytymään "asiassa" ;)

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Tjaa... Kirjoittaja? Askartelullisesti blogini on varmasti varsin peruskauraa mutta koska tietääkseni en pidä muita blogeja, vastaan tähän, että kirjoittaja tekee tästä blogista erityisen :)

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Hetken hulluus? Hehee, ei sentään vaan sanotaanko, että halu osallistua askartelumaailmaan: osallistua haasteisiin, jakaa omia tekemisiä muiden kanssa, saada palautetta, tutustua äärettömän taitaviin askartelijoihin ja inspiroitua.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Hmm, postata voisi varmasti useamminkin, joten se nyt ensimmäisenä tulee mieleen. Tosin se vaatisi enemmän aikaa (tai parempaa organisointikykyä?) ja sitä ei tällä hetkellä ylettömästi ole. Ja toisaalta haluan pitää tämän stressittömänä alueena, joten tällä hetkellä taaplataan eteenpäin tällä tavalla ja ollaan tyytyväisiä siihen :)

Kiitos vielä kerran, Mai! :)

1 kommentti:

Mai kirjoitti...

Ilo on minun puolellani. Ihana olet, ei epäilystäkään! :)