keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Napillinen CAS - CAS and a button

Ja lisää CAS-yritelmää.. Tämäkin on luonnoksen mukaan tehty ja tykkään kyllä kortin eri osista mutta en oikein tiedä, toimiiko kokonaisuus vai onko se turhan 'raskas' vasemmalta. Mutta eikö olekin ihana nappi?! Ostin joku aika sitten eräästä osto- ja myyntiliikkeestä laatikollisen vanhoja nappeja muutamalla eurolla ja maltoin jopa käyttää yhden napeista tähän ;) Mutta on se herkku, eikö? :) Paperin olen saanut, joten valmistajaa en tiedä (mutta sekin on ihana ;) ), nauha on tavallista satiininauhaa ja tekstileima FinnStamperilta. Olen muuten hieman harmitellut suomenkielisiä tekstileimasimia, toivoisin niin kovasti löytäväni tyylikkäitä (tyylikkäällä, ei siis hauskalla tai söpöllä, fontilla) tekstileimasimia muillakin teksteillä kuin onnea tai kiitos tai niiden variaatioilla mutta tuntuu, ettei niitä löydy. Esim. Hero Artsilla ja Papertrey Inkillä on todella kauniita tekstileimoja erilaisilla teksteillä ja sen tyylisiä haluaisin suomenkielisinäkin (tuntuisi jotenkin hassulta käyttää englanninkielisiä leimoja omissa korteissa, joten en ole noita Heroja yms. ostanut). Ja vielä kun olisivat akryylileimoja niin kaikki olisi kohdillaan. Vinkkejä siis otetaan vastaan! ;)

Another day, another CAS card. This is also for the Clean and Simple course and made using a sketch. I love the different elements of this card but I'm not sure if the whole card 'works' or not, maybe it's a bit heavy on the left side (maybe the paper is too busy?)? But what do you think of the button, isn't it gorgeous?! Some time ago I bought a box full of buttons from an antique/secondhand shop for basically nothing - what a find! :) This button is one of those buttons. I don't know the manufacturer of the paper but it's pretty too :) The satin ribbon is from my stash and the sentiment says 'congrats'.


Kiitos, kun käväisit taas ja kiitos, jos kommentoit! Hauskaa keskiviikkoa! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me! Have a super Wednesday! :)

9 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Todella tyylikäs! Ihanan lämmin punainen väri.

Ainakin minä olen saanut tosi hyvin tekstitoiveita läpi Nea-Ideassa eli kannattaa laittaa sinne ideoita.

Maaret kirjoitti...

Nappi on todellakin IHANA, korttisi kokonaisuudessa "less is more", siis wau!
Samalla linjalla sun kanssa näistä suomenkielisistä tekstileimasimista. Ei löydy lähellekkään samantasoisia kuin muualla isossa maailmassa :(
Nea Idealle olen muutamaankin eri otteeseen messuilla vinkannut teksteistä ja aika tarkkaankin kuvailllut, millaisia itse kaipaisin, mutta eipä ole sellaista vielä (ainakaan) näkynyt.
Juu esmes Herollahan on tosi kivoja, joskaan ne ei välttämättä kaikkien suomalaisten suuhun taivu :):):)

Puuhis kirjoitti...

Tyylikästä.

kissinia kirjoitti...

Milla!!! This is just fabulous! button IS quite, yeah! But most of all I am blown up with your enthusiasm to learn something new! just right my type of personality you are :) soul-sista! Hugs from smiling Karhu

Junie kirjoitti...

I ABOLUTELY ADORE THIS CARD Milla !!! the paper is not too much at all with the button (what a find with the buttons my friend !!!) wish I could find something like that !!!! your creativity is such a joy to watch at the moment !!!! every day something new !!!

Riikka kirjoitti...

Upea kortti!

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Kaunista ja tyylikästä :)

SannaS kirjoitti...

valtavan kaunsi kortti!! tosi tyylikäs!! =)

Vilimarika kirjoitti...

Kaunis on ja nappikin upeasti aseteltu. Mietin vaan, mitä tarkoittaa CAS?