maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kukkuu! - Peek-a-boo!

Maailman ihanimman mussukan synttärijuhlat olivat eilen (itse päivä oli aikaisemmin viikolla mutta eilen oli kemujen aika :) ) ja synttärisankari oli suorastaan hurmaantunut menosta, vieraista ja lahjoista. Lahjan annoimme hänelle jo oikeana syntymäpäivänä mutta kortin annoimme eilen, ja tällainen se oli. Idea ja inspiraatio tähän tuli SannaS:n ihanasta kukkuu-kortista, meidän poika kun tykkää 'kukkuilla' niin tämä sopi hänelle kuin nenä päähän ;) Paperi tässä on October Afternoonia (muistaakseni...) ja kartongit ColorCorea, numerot ja kirjaimet stanssattu taas Holtzin stanssilla. Luukun kiinnitin washi-teipillä ja sen avaus- ja sulkusysteemi muodostuu napista, eyeletista ja vanhasta kirjanmerkistä pelastetusta narusta.

Our cutie had his birthday party yesterday (the actual birthday was earlier last week but the party itself was held yesterday) and the birthday boy was almost overwhelmed with everything that was going on, the guests and the gifts and everything :) We gave our gift to him on the actual day but somehow the card wasn't given until yesterday... The idea for this card came from the talented SannaS and her gorgeous peek-a-boo card, our son loves to peek-a-boo so this was the perfect card for him :) The paper I used for this is by October Afternoon (if my memory serves me right...) and the cardstocks are by ColorCore. The number and letters I die cut with a Tim Holtz die ('kukkuu' means 'peek-a-boo' in Finnish). I attached the yellow cardstock with some washi tape and it can be closed with a string I salvaged from an old bookmark, and a button.


Luukun sisältä paljastuu kaksi DoodleFactoryn norsua (poika rakastaa norsuja :) ), pieni tähti ja teksti FinnStamperin leimalla leimattuna. Kukkuu! :)

When you open the 'door', you'll see two elephants by DoodleFactory, a star brad and the sentiment (which means something like 'happiness/congrats and joy'). Peek-a-boo!!! :)Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit! Hauskaa vappua! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me! Have a happy Monday! :)4 kommenttia:

Sara H kirjoitti...

Voi kun suloinen kortti, ja ihanan mallinen!!! Tuota on pakko kokeilla joskus =))
Fantti on aivan ihastuttava^^

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana! Kivan raikkaat ja reippaat värit.

SannaS kirjoitti...

IIIHANA!!! voi kun on söötti iloinen kortti!! =)
myöhästyneet synttärionnittelut sille maailman suloisimmalle pienelle pojalle!! =)

kissinia kirjoitti...

Ai, Milla! What a sweet creation! Adore this card! Karhu