sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Bury my head and not care

Pidetäänpäs pieni tauko noissa veljenpoikakorteissa (kyllä, vielä yksi kortti olisi tulossa... ;) ) ja pläjäytetään ruutuun art journal -sivu. Siitä on hetki, kun olen viimeksi ehtinyt sinne sotkea mutta tuossa päivänä muutamana oli tarve vääntää tällainen sivu. Ei ihan apinanraivolla mutta fiiliksellä kuitenkin ;) Löysin tuon strutsin kuvan lehdestä ja siitä se sitten lähti... Lisänä on kaikenlaista, akryylimaalia, NeoColor II:a, musteita, leimasimia, washiteippiä jne. Osa tekstistä on näkösällä mutta osan jätin tuonne kuvan alle. Jääköön sinne.

It's been a while since I had a chance to play in my art journal but the other day I just felt like I needed to make a page. This page. There's a bit of this and that on this page, the picture of the ostrich is from a magazine, then there are some acrylic paints, inks, NeoColor II crayons, rubber stamping, journaling (most of which is hidden under the picture of the ostrich. Best left there.), washi tapes and such.

Haaste/Challenge:
*SODAlicious: Art Journal Challenge #34 - Don't CareKiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit. Suloista sunnuntaita! :)

Thanks for your visit today and for any comment you may wish to leave me. Enjoy the rest of your Sunday! :)

4 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana! Herkulliset värit ja hauska teema.

Crafting Queen kirjoitti...

What a super page, love it!

Puuhis kirjoitti...

Tän nähdessäni mulla kyllä nousi iso hymy.... Tässä on pilkettä silmäkulmassa!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Ihan mahtava! :D