tiistai 3. syyskuuta 2013

Hajuhernehiä - Sweet peas

Hajuherneitä olisi kortin muodossa tarjolla. Tämä hajuherneleima ja -stanssi on Papertrey Inkin, värittelin kuvan Twinkling H2O-vesiväreillä ja kiinnitin korttiin tarrapaloilla. Taustan vaalean paperin stanssasin Spellbindersin stanssilla (Curved Rectangles) ja mustetin Distress Inkillä. Teksti on puolikas leimaa ;) eli leimasin FinnStamperin Paljon onnea -leimasta vain tuon lopun. Taustapaperin valmistajaa en tiedä, olen sen jostain saanut, mutta senkin reunat mustetin DI:llä. Lopuksi muutama helmi korttiin ja se on siinä.

Don't you just love sweet peas? I love them and I love the stamp and die combo that I used here (they're by Papertrey Ink). I coloured the image with Twinkling H2Os and attached it to the card with foam adhesives. I die cut the cream coloured paper with a Spellbinders die ('Curved Rectangles') and applied some Distress Ink on its edges. I also inked the edges of the patterned paper with some Distress Ink. The sentiment says 'Congrats' in Finnish and is stamped with Hero Arts Shadow Ink 'Cup O Joe'. As finishing touches there are some half pearls.

Haaste/Challenge:
*Simon Says Stamp Wednesday Challenge: Anything goes!


Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit. Mukavaa tiistaita! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me. Enjoy your day! :)

4 kommenttia:

Nonni kirjoitti...

Aivan hurmaavan kaunis! Tausta näyttää upealta ja olet värittänyt kauniisti h20 väreillä. Minullakin on muutama nappi, mutta toistaiseksi en ole saanut mitään järkevää niillä aikaiseksi. :)

Sophie kirjoitti...

Oh, Milla, wie schön.
Wenn ich mich nicht täusche sind das Wicken, oder?
Du hast sie perfekt coloriert.
Sehr, sehr schön :-)

Liebe Grüße von Sophie
Meine Schulter schmerzt immer noch sehr. Es soll sehr lange dauern, bis es besser wird :-(

Crafting Queen kirjoitti...

Such a beautiful card, really love the colours.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana! Todella herkkä ja kaunis.