sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Power of one

Joulukortteja on vielä kuvaamatta ja bloggaamatta jokunen, mutta jatketaan nyt art journal -linjalla, kun näihin inspiraatio on :) Tämä sivu on taas SODAliciouksen art journal -haasteeseen, jossa teemana on "power of" (jotenkin nämä sanahaasteet tuntuvat nyt inspiroivan erityisesti). Minä tein sivuni "yhden voimasta", sillä yksi on voimakas - ei kai ole mitään ilman yhtä, kaikki alkaa yhdestä ajatuksesta, yhdestä teosta, yhdestä ihmisestä... Tähän sivuun meni erinäisiä aineita gessosta maaleihin ja gelatoksiin, sabluunaa käytin ja Stampotiquen tikku-ukkoa (tuo on toinen Two sticks -leimassa olevasta kahdesta tikku-ukosta). Teksti on lehdestä saksittua ja kokoon kursittua.

I have some Christmas cards left to be photographed and blogged but I'll continue with yet another art journal page (I'm on a roll here! ;D ). This page is for the SODAlicious art journal challenge #40 where the theme is 'power of' (I love these word challenges, somehow I'm so inspired by them at the moment). I made my page about the power of one, because to me there's nothing more powerful than one - everything starts with one, be it one thought, one step, one action, one person... I used different media for this page, everything from gesso to modeling paste to acrylic paints to gelatos. I also used a stencil and part of a stamped image (that adorable stick figure is half of the Stampotique stamp called 'Two sticks').

Haaste/Challenge:
*SODAlicious Art Journal Challenge #40 - Power of


Sellaista tällä kertaa. Josko ensi kerralla taas niitä joulukortteja... ;) Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit. Leppoisaa sunnuntaita! :)

That's all for now. Thanks for your visit today and for any comment you may wish to leave me. Enjoy your day! :)

7 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Todella voimakas ja vaikuttava.

Crafting Queen kirjoitti...

Really like this page, the yellow is very powerful againts the dark background.

Marianne/skorpionen kirjoitti...

fantastic page, full of energy!!

Lindeke kirjoitti...

Power all over!! Great page! Like the colorcombination! Also many details! And a funny stamped little one! Love the combination of the materials! Gr, Linda

kissinia kirjoitti...

Turum-pup-pum! This is fab! Karhu

Sandra Przybylska kirjoitti...

Great idea! Love the splash of color!

Nonni kirjoitti...

Upea, kuin alkuräjähdys!