tiistai 17. joulukuuta 2013

Tirppoja, tirppoja - Birdies, birdies

 Jotenkin tuppaa nämä joulukuun päivät olemaan niin kiireisiä, ettei blogin puolellekaan ehdi tulla. Kortteja on kyllä tullut tehtyä mutta bloggaaminen on jäänyt, joten laitanpa nyt sitten saman tien useamman kortin näytille sen kummemmitta pulinoitta. Kortit ovat periaatteessa samalla kaavalla tehtyjä, vain paperit ja värit vaihtelevat. Leimakuvana on Stampendousin suloinen Snow Bird Distress Markereilla väritettynä, lisänä vähän ZIG Wink of Stella -kimallekynää. Tekstileima on Stempelkellerin ja papereista valtaosa taitaa olla Authentiquen Festive-sarjaa.

It seems that these days leading up to Christmas are way busy for me. I'm busy doing all sorts of things, including cards, but finding the time to blog them is a bit difficult. Therefore, this time I'll just show you a whole bunch of Christmas cards without too many words. They're all pretty much the same, only the colours and the patterned papers are different in each card. The stamped image I've used is the lovely Snow Bird by Stampendous and I've coloured it with Distress Markers and added a bit of glitter with a ZIG Wink of Stella pen. The sentiment says 'Merry Christmas' in Finnish and the papers I've used are by Authentique (the Festive collection).

Siinäpä ne tirpat, löytyikö niistä suosikkia? Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit. Mukavaa joulunalusviikkoa! :)

So there, a whole flock of birds :) Any favourites? Thanks for coming by today and for any comment you may wish to leave me. Have a great day! :)

9 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

iiiihanoita....eihän näistä voi lempparia ees valita!!! =)

Maaret kirjoitti...

Kaikki kortit ovat ihania, enkä minäkään osannut suosikkiani näistä valita :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Kaikki nämä ovat ihania! Tuo leimakuva on niin kaunis, ihan harmittaa, etten itse ehtinyt tekemään sillä kuin muutaman kortin tänä jouluna.

Crafting Queen kirjoitti...

These are really lovely, such a cute image. Have a great Christmas.

patscrap91 kirjoitti...

This is my favorite bird on a stamp.
Love so much your cards. It is very elegant !

Nonni kirjoitti...

Aivan hurjan suloisia, niin kauniit värit... Ehkä punataustaiset ovat suosikkeja ja myös eka, on niin herkät sävyt taustapaperissa!

Satunnainen vierailija kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja. Mikä on tuo kaunis stanssi?

Milla kirjoitti...

Satunnainen vierailija, kiitos :) Stanssi on Spellbindersin Curved Rectangles.

satunnainen vierailija kirjoitti...

Kiitos tiedosta, laitankin hankinalistalle ;)