tiistai 14. tammikuuta 2014

Onnea Paperilohikäärme!

BINGO! Eiku.. ONNEA! :D Paperilohikäärme tulee taaperoikään ja juhlii merkkipäiväänsä bingo-haasteen muodossa. Valitsin ruudukosta omaksi rivikseni suihke-1-tulevaisuus ja tein niillä tämän tagin. Tausta tässä on (yllättäen... ;) ) lempiväreissä ja tehty suihkeilla (Dylusions ja Crafty Notions) sekä suihkien että valuttaen. Myös vettä suihkin hieman sabluunan läpi. Tulevaisuus tässä lienee näkyvillä, eli vuosi 2014 on vielä suurelta osin tulevaisuutta (ja siitä tulee mahtavaa, tietysti :) ). Tuo ykkönen sitten, eli vapaavalintainen bingo-ruutu, on minulla "aineet eli mömmöt"  ja tarkoittaa tässä tagissa tekstuuripastaa, helmiainetta (glass bead gel), gessoa ja multi-mediumia, eli kaikkea sitä, mitä kiva laittaa vähän sinne sun tänne :) Tuo iloinen heppunen on Stampotiquen Daniel's Tree Topper Twinkling H2O:illa ja Ecolinella väritettynä, sydämessä on hieman Glossy Accentsia ja muutama hippu Distress Glitteriä. "2014" ja "amazing" on leimattu 7Gypsiesin leimoilla, päällä on hieman Zig Wink of Stella -kimalletussia, loppuosa tekstistä on leimattu Artemion aakkosilla. Mustat pilkut on Enamel Accentsia. Ja siinä se, tagini Paperilohikäärmeen synttäribingoon. Onnea, Paperilohikäärme! :)

BINGO! No, I mean CONGRATS! :D The Finnish craft shop Paperilohikäärme is celebrating its very first birthday with a 'bingo' challenge. I wanted to celebrate, too, so I decided to make this tag with a bingo line of 'mists/sprays-1-future'. Now let me explain... The background is in my favourite colours (naturally ;) ) and made with ink sprays (Dylusions and Crafty Notions), I also misted some water through a stencil to make tiny ghosty dots. So that's the mists/sprays part. The future part here is the year 2014 which will be amazing, of course :) The number 1 in the bingo line is 'joker' and you can choose what you want it to represent. In my tag it's 'media': I used modeling paste, glass bead gel, gesso and multi-medium for this. The stamped and fussy cut image is 'Daniel's Tree Topper' by Stampotique (isn't he adorable? So joyous!), I coloured him with Twinkling H2O's and Ecoline and there's some Glossy Accents and few chips of Distress Glitter in the heart. I stamped (with 7Gypsies stamps) and fussy cut '2014' and 'amazing' and added some Zig Wink of Stella glitter pen on top of them, the rest of the sentiment is stamped with Artemio alphabets. The black dots are made with Enamel Accents. And there you go, my little tag. Congrats, Paperilohikäärme! :)

Haaste/Challenge:
* Paperilohikäärme: 1-vuotisbingo
Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit. Kirpakkaa tiistaita! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me. Enjoy your day! :)

**** 

Edittiä sen verran, että otin ja luin tuon haasteen uudemman kerran ja ykkösen pitäisi siis tarkoittaa "mitä tahansa yhtä asiaa". Hmm, 'aineet' taitaa olla vähän liian monikko..? Jos näin on ja mikäli saa vaihtaa (saahan, saahan?!?), niin onhan tuossa yksi väritetty leimakuva. Toivottavasti tagi kelpaa silti karkeloihin mukaan! :)

18 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

MAHTIS!!!! LOISTAVA!!!!!!!!! mää haluun postia!!!! ;D

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upea! Ihanan pirtsakat värit ja muutenkin positiivinen tägi.

Crafting Queen kirjoitti...

This is amazing, love the vibrant colours.

Ansku kirjoitti...

wau, mielettömän ihana...mun tarvii kyllä lisätä värejä mun suihkekokoelmaan...muutakin kuin sinistä, ruskeaa ja turkoosia

Minna kirjoitti...

Hulvattoman hauska ja energinen tagi:)

Maaret kirjoitti...

Ai, SannaS kerkis ensin, mäkin olisin tahtonut postia!
HUIPPUkortti, jösses kuinka sä oletkin taitava!

Elina kirjoitti...

Oi tämä on aivan mieletön!

Sisko kirjoitti...

Mahtavan ihana teos!! Katselin näitä osallistuneita kortteja ja ajattlein, että niin paljon on että en kommentoi ollenkaan. Vaan pakko oli. Tää on niiiiin hieno!

PiHi kirjoitti...

Mielettömät värit ja virkistävän hieno kokonaisuus!

Nonni kirjoitti...

Tosi upeat värit ja ihanan eläväinen tausta!

Lindeke kirjoitti...

Oh, I love this one!! It's gorgeous with its vibrant colors!!
Gr, Linda

kissinia kirjoitti...

Hi, Milla! This is so cool :) Made me laughing :) Love,Karhu

Jonna kirjoitti...

Ihanat värit! Onnittelut voitosta :)

SannaS kirjoitti...

jeeeeee!!! onnea voittajalle!!! <3
mä niin tiesin...

Apris kirjoitti...

Todella upea tagi. Ihanat värit. Onnittelut voitosta.

koivuhiiri kirjoitti...

Upea ja onnea voitosta! :)

Maakari kirjoitti...

Onnea voitosta! Tää on kyllä huippu :)

Magda Polakow kirjoitti...

This is fab! I love all colours <3