tiistai 21. tammikuuta 2014

Tiikerililja - Tiger Lilly

Löysin tämän Penny Blackin Tiger Lilly -leiman joulun jälkeisistä aleista ja nyt se pääsi käyttöön ensimmäistä kertaa. Tämä on syntymäpäiväkortti ystävälle ja ajattelin osallistua sillä tämänhetkiseen Penny Blackin Sending Hugs -haasteeseen, johon toivottiin ystävä- tai rakkausteemaista työtä (toivottavasti kortti ystävälle on tarpeeksi ystäväteemainen). Kortti on taas melko yksinkertainen: väritin leimakuvan Prismoilla ja stanssasin sen irti ja kiinnitin tarrapaloilla. Paperit on BasicGreytä ja My Mind's Eyetä, tekstileima on Papertrey Inkin (embossasin sen ruskealla jauheella). Ja siinäpä se :)

I found this Tiger Lilly stamp by Penny Black on sale after Christmas and decided to use it now for the first time. I needed a birthday card for a friend and as Penny Black is having a Sending Hugs Challenge with the theme of friendship/love, I thought I'd submit my card (I hope a birthday card for a friend is acceptable for the theme). All in all, this is quite simple card really. I just coloured the image with Prismacolor pencils and die cut it, mounted it on some brown cardstock and attached it to the card base with foam adhesives for a little dimension. I heat embossed the sentiment (by Papertrey Ink) with brown embossing powder. The patterned papers I used are by BasicGrey and My Mind's Eye. And that's it really :)

Haaste/Challenge:
* Penny Black: Sending Hugs Challenge Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit. Mukavaa päivää! :)


Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me. Have a fab day! :)

6 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Todella kauniisti väritetty leimakuva. Upea kortti!

Kim Dellow kirjoitti...

Ooo so pretty! Wonderful stamp and I just love your colour combining :) Kimx

koivuhiiri kirjoitti...

Tosi kaunis väritys ja oranssi ja turkoosi ovat ihanat yhdessä.

Nonni kirjoitti...

Aivan fantastisen kaunis kortti, ihana värimaailma ja tosi tyylikkäästi olet käyttänyt kuviopaperia. Tämä antoi minulle myös inspiksen uuteen CAS-layouttiin, kiitos Milla! Nyt jos osaisin tehdä sellaisia sydämiä näppäimistöllä niin laittaisin tähän yhden kiitokseksi! No, hymynaama nyt ainakin. :)

Crafting Queen kirjoitti...

Beautiful card, love the colouring of your image.

SannaS kirjoitti...

oi WAUDE!!! UPEA kortti!!! =)

...melkein meinasin unohtaa sulle vastata...se teksti on taavan, vuosia sitten suunnittelemasta, setistä, en oo sitä sen koomin missään nähnyt... :(