lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kesäkukkia ja kysymys - Summer flowers and a question

Ehdin tänään hetken askarrella ja tein kortin Time Out Challengesin haasteeseen #7, jossa aiheena on kesä ja vapaaehtoinen lisä on kukat. Kesällä hymy on herkemmässä kuin talvella, joten siitä tuo teksti ja se on sitä kesää tässä kortissa. Kukat on leimattu Papertrey Inkin Beautiful Blooms II -setin kukilla ja lehdet ovat niinikään PTI:n, Turning a New Leaf -setistä. Musteet ovat Hero Artsin Shadow Inkejä ja kartonkin Papermanian tekstuuripintaista kartonkia. Kiinnitin kortin etupaneelin tarrapaloilla, joten se on hieman koholla.

I had a little time to craft today and I made this card for Time Out Challenges' challenge #7, the theme is 'Summer' with the optional twist of flowers. The sentiment on this card says something like 'Smile is the shortest distance between two people' and that is what I associate with summer: smiles :) I stamped the flowers with Papertrey Ink stamps ('Beautiful Blooms II'), the leaves are also PTI stamps ('Turning a New Leaf'). The inks I used are Hero Arts Shadow Inks and the cardstock is again textured cardstock by Papermania. The front panel is raised with foam adhesives.

Haasteet/Challenges:
* Time Out Challenges: Challenge #7 - Summer with the optional twist of flowers
* STAMPlorations June Challenge: Stamps & Borders (Thanks for the hint, Nonni! :) )
***

Ja nyt pieni kysymysosio: Onko kenelläkään muulla ongelmia siinä, että Blogger tekisi kuvista synkät? Oman tietokoneeni kuvakansiossa tämä kuva näytti ihan hyvältä, valkoinen oli valkoista ja kuva oli 'valoisa'. Kun latasin sen Bloggeriin, näyttää kuva siltä kuin se olisi otettu puolipimeässä. Ärsyttävää! Sama tapahtuu oli tausta sitten valkoinen tai värillinen. Vinkkejä? Neuvoja? Apua?

I have a little question, I wonder if you can help me. I have this problem with Blogger turning my pictures greyish and dark. This picture looked good in the picture file of my computer (the white was white and the piccie had 'light') but as soon as I uploaded it to my blog, it looked awful, so grey and dull and as if it had been taken during the night in the dark. This happens every time, regardless of the colour of the background in the piccie (I've tried white, different pastel colours, etc.) and it annoys the heck out of me! Anyone know why this is? What can I do? Thanks for your help!

***

Ja nyt, kiitos kun käväisit ja kiitos kommentistasi. Mukavaa viikonloppua! :)

And now, thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me. Enjoy your weekend! :)

11 kommenttia:

Nonni kirjoitti...

Minulla joskus bloggeri temppuili kuvien kanssa mutta on sittemmin lopettanut -neuvoa en osaa, sori! Korttisi on ihana, niin kauniit värit ja asettelu, kukat antavat ihanat raamit lauseelle. Tämä kävisi minusta myös STAMPlorations haasteeseen: http://stamplorations.blogspot.fi/2014/06/june-challenge-stamps-borders.html Hyviä viikonloppuja sinulle!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan raikas ja kesäinen kortti.

Crafting Queen kirjoitti...

Really lovely card. Sorry can't help with the question.

sandie kirjoitti...

Hi Milla, this is CAS perfection, your flowers are placed perfectly and the sentiment is just perfect for Summer. Thank you for joining us at TIME OUT and Syamplorations, oh and I am afraid I can't help you with blogger x

Paula | Pammu kirjoitti...

Ihana, kesäinen kortti!

Ja juu, musta tuntuu, että Blogger tekee jotain ihmeellistä kuville. Niistä tulee hämäriä ja joskus mun mielestä ihan epätarkkoja. Tyhmää.
Neuvoja ei kyllä ole ;) Paitsi että ilmeisesti kuulemma kannattais lisätä kuvat blogiin esmes Flickrin kautta. Ite en oo vielä siihen ruvennut...

Maaret kirjoitti...

Loistava kortti!!!!
Yhdyn Pammun sanoihin, tosin olen itse muutenkin kyllä surkea valokuvaaja, joten osittain mun kuvien huono laatu johtuu myös siitä.

Kylie kirjoitti...

Your flowers are the perfect border. I love all the white space! Thanks so much for playing along at STAMPlorations! xx

Linda kirjoitti...

What a beautiful CAS card. It looks so fresh.

Anita in France kirjoitti...

So lovely, Milla ... and so deliciously CAS! Anita :)

Fiona kirjoitti...

Beautiful card and the photo doesn't look dark to me but when I have this trouble I edit the photo slightly to make it lighter.

maria f. kirjoitti...

Such a pretty and delicate flower border. Thanks for joining us at STAMPlorations this month.