keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Tri Shutter Card

Aloitin eilen tekemään tätä korttia ja sain sen valmiiksi tänään. Kyseessä on tri shutter card, jolle en tiedä suomenkielistä nimeä, mutta ohjeen sille löysin täältä. Aluksi ohje vaikutti hieman hankalalta, mutta loppuviimein se olikin melko helppo tehdä ja siitä sai varsin hauskannäköisen ja hieman ehkä erikoisemmankin kortin. Kuitenkin se on tavallisen kortin kokoinen ja menee siis C6-kuoreen.

I started making this card yesterday and finished it today. This one is called tri shutter card and I found a tutorial for it here. It appeared to be slightly difficult to make at first but eventually it turned out to be pretty easy and the finished card looks quite fun and not your run-of-the-mill card.

Tuo Inkadinkadon lintuleimasin on yksi suosikkilintuleimasimistani, leimasin sen Versafinen harmaalla musteella ja embossasin kirkkaalla jauheella. Paperiin linnun taustalla leimasin Hero Artsin kukkakuvioisella taustaleimasimella ja embossasin sen valkoisella jauheella. Perhoset on leikattu Martha Stewartin leikkurilla ja koristeltu Kaisercraftin timangeilla, myös helmet ovat Kaisercraftin. Korupiikin tein itse. Paperit ovat taas BasicGreytä, Porcelainia tällä kertaa. Pitsi on alkujaan mummon varastojen kätköistä.

The bird stamp is by Inkadinkado, it's one of my favourite bird stamps ever. I stamped it with Versafine's Smokey Grey ink and embossed with clear powder. I stamped the paper behind the bird with Hero Arts' floral background stamp and embossed it with white embossing powder. The butterflies are made with a Martha Stewart punch and embellished with Kaisercraft rhinestones. The pearls are also by Kaisercraft and the pin I made myself. The papers are once again by BasicGrey (Porcelain). The lace is from my granny.

*
Tämä kortti oli vaikea kuvata, joten otin sitten useamman kuvan (jollain logiikalla tässä on järkeä... ;) ). Tässä kortti on täysin auki ja "makuullaan".
It was quite diffucult to take pictures of this card, so I ended up taking several (yes, there is a logic to it... ;) ). Here the card is fully open and lying down on its back.


Tässä kortin "kansi" näkyy parhaiten. Tuo pitsi on oikeasti kermanvärinen sekä etukannessa että tuolla kortin viimeisessä osassa, se taisi vain napata vaaleanpunaista tuosta taustapaperista tähän kuvaan.
Here's a view of the front panel of the card. The lace is actually cream coloured both on the front and the last panel, I guess the background paper just gave it the pinkish colour it has on the front panel in this piccie.

Tässä kortin keskustaa.
Here's the middle part of the card. The text says "For you on your birthday" and on the righthand's side panel it says "Congrats".


Tässä on vielä lähikuva tekemästäni korupiikistä, näin saa samalla kertaa annettua jollekulle sekä kortin että kukan :)
Here's a close-up of the pin I made. This is a clever way of giving the birthday person both a card and a flower :)


Kävimme muuten eilen katsomassa uuden Ice Age 3 -leffan miehen ja kahden veljenpoikani kanssa. Leffa oli todella hauska, siinä oli naurun aihetta sekä aikuisille että lapsille (ja luulenpa, että aikuisten hauska siinä meni lapsilta ohi...). Hauskin sekä lasten että meidän aikuisten mielestä oli Jyrsiksen tangon tanssiminen, siinä oli tunteen paloa! :) Kannattaa käydä katsomassa tuo leffa, sen verran hauska se oli! :)

Hubby and I took two of my nephews out to see the new Ice Age 3 yesterday. It was actually really funny film, both children and adults laughed a lot. We all loved Scrat's tango dancing the best, oh the emotion that went into it! :) Go see it if you have the opportunity, it is worth it! :)

Mutta tämän pitemmittä höpinöittä: kiitos, kun kävit ja kiitos, jos kommentoit! :)

Without further ado: thank you for popping by and thank you for any comment you may leave! :)

5 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Onpa tosi kaunis (ja työläs!) kortti. Lopputulos on kyllä vaivan arvoinen, IHANA!

Rach kirjoitti...

wow a beautiful card,
the papers you have chosen are so pretty, great detail.
Hugs Rach xx

Johanna kirjoitti...

Upe kortti. Olet nähnyt paljon vaivaa sen tekemiseen. Ja kiitos muuten kommentista, että olin voittanut palkinnon, koska itse en muistanut käydä tarkistamassa voittajia.

Paula | Pammu kirjoitti...

Upea kortti! Mun hermoparat olis riekaleina, ennenkuin saisin tuollaisen valmiiksi ;)

Jätin sulle jotain blogiini ;)

Sini kirjoitti...

Eihän tommosia kortteja voi tehdäkään :-O Wau!
Ice age 3 oli kyllä mahtileffa... :)