perjantai 3. syyskuuta 2010

90

Mummoni täyttää tässä kuussa huikeat 90 vuotta, jonka kunniaksi tietysti tarvitaan asianmukainen kortti. Tämän kortin tein äitini annettavaksi. Mietin, miten saisin tarpeeksi juhlavan kortin, joka ei kuitenkaan olisi tylsä ja päädyin taas ruusuihin ja taittelukorttiin (trishutter card). Ruusut tein Sizzixin stanssilla, suihkuttelin niihin hieman Glimmer Mistiä ja lisäsin helmet keskustoiksi. Joihinkin ruusuihin lisäsin vielä hopeanväriset timantit kastehelmiksi. Lehdet leikkasin Marthan leikkurilla ja lisäsin vielä muutaman tuollaisen helmiheteen. Perhoset on laserleikattuja ja niihin lisäsin vain helmiä vartaloksi. Paperit on Papermanian, hopeiset kulmat, numero 90 ja teksti (sydämelliset onnittelut) on ääriviivatarroja. Ja tajusin muuten juuri, että tässä kortissa ei ole leiman leimaa käytetty! Näinkin voi siis kortteja tehdä! ;)

My Grandma turns 90 years this month and I made this card for my mother to give to my Grandma. I wanted the card to be festive so I opted for a trishutter card with roses, lots of roses. I made the roses with Sizzix dies and misted them with Glimmer Mist, then I added some pearls for their centres and for some roses I added silver rhinestones as dew drops. The leaves I punced with a Martha Stewart punch and added some pearl embellies here and there. The butterflies are readymade, I just added pearls as their bodies. The silver corners, the number 90 and the sentiment are peel-off stickers.Otin kortista kuvan myös siten, että se näkyy "makuulla" täysin auki, mutta koska en kertakaikkiaan saa tänne vaakasuoraa kuvaa, jota Blogger ei vetäisi pystysuoraan, niin en sitä julkaise, mutta eiköhän noistakin kuvista jo selvää saa :)

Laitoin muuten Lukijat-jutskan tuohon sivupalkkiin. Jos siis käyt täällä useamminkin ja pidät näkemästäsi ja haluat kaiken lisäksi olla Ihana ihminen :) niin lätkäise itsesi siihen! :) (Olisi kiva nähdä, ketkä kaikki täällä käyvät - minäkö utelias..?! ;) ).

I added the Followers-thingy to my sidebar just the other day. If for some reason you visit me regularly and like what you see, why not add yourself as my lovely follower/reader (and yes, I'm curious and would like to see who visit me regularly! ;) ).

Kiitos, kun piipahdit ja kiitos, jos kommentoit! Mojovaa perjantaita! :)

Thanks for your visit and for any comment you may leave! Have an amazing Friday! :)

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

vau! se on kyllä tosi kaunis kortti. Nuo ruusut on niin mielettömän ihania!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Nuo ruusut ovat kyllä upeat! Olen jo melkein päättänyt hankkia Big Shotin ja just mietin olisiko tuo ruusustanssi kiva sen kaveriksi.

sini kirjoitti...

Onpa aivan huikaisevan kaunis ja 90-v. mummelin arvoinen :)

SannaS kirjoitti...

Voi WAU!!! UPEA ja tyylikäs kokonaisuus!! =)

TW kirjoitti...

Huh, kerrassaan upea kortti!

Kirsi kirjoitti...

Mieletöntä herkkyyttä ja kauneutta tässä kortissa!

Elina kirjoitti...

Oi, kuinka ihana kortti! Olen itsekin kokeillut tätä mallia kerran ja on kiva huomata, kuinka monikäyttöinen pohjamalli on. Tarkkaa ja kaunista työnjälkeä voi katsella huokaillen ihastuksesta :)