tiistai 21. joulukuuta 2010

Jouluiloa - Christmas joy

Tällä kertaa näytille tuleekin sitten useampi kortti, sillä tässä alkaa jo pienimuotoinen ressi iskeä siitä, että en ehdi postata kaikkia joulukortteja ennen joulua... Saattaa siis hyvinkin olla, että minä vielä postailen joulukortteja, kun kaikki muut ovat niihin jo kyllästyneet monikertoihin! ;D Mutta kuitenkin. Nämä kortit ovat saaneet innoituksensa Hero Artsin tämän blogipostauksen ensimmäisestä kortista. Ainekset ovat sinänsä simppelit: Graphic45:n paperia, kraft-kartonkia, nauhaa, joulutähti ja suomenkielisessä kortissa tekstileima Taitopuoti Paperinauhan setistä, ruotsinkielisessä Finnstamperilta.

These cards were inspired by the first card on this post in the Hero Arts blog. The ingredients were simple (once again...): some beautiful paper by Graphic45, some kraft cardstock, some ribbon, a poinsettia and a sentiment (in the first card 'Christmas peace' in Finnish, in the second card 'Warm Christmas greetings' in Swedish).Nämä kortit ovat, jos mahdollista, vieläkin yksinkertaisempia :) Näihin taittelin korttipohjan kraft-kartongista (nämä aukeavat ylöspäin), sitten Taitopuoti Paperinauhan teksti samalle kartongille ja tarrapaloilla koholle, hieman nauhaa ja Graphic45:n paperia ja kortit olivat valmiit. 

These cards are even simpler, if it's even possible :) Just some kraft cardstock, pieces of ribbon, some lovely Graphic45 papers and sentiment ('Christmas joy'). Easy peasy! :)Kiitos, kun käväisit ja kiitos kommentistasi! Tymäkkää tiistaita! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me! Have a beautiful Tuesday! :)


EDIT: Tuo käyttämäni naru on Tildaa ja ostin sitä paikallisesta Sinooperista :)

2 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia joulukortteja. Kauniit värit.

Mai kirjoitti...

Voi miten ihanaa tuo naru. Mistä se on?