sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Tekstikortit - Cards with sentiments

Tässä pari hyvin simppeliä tekstijoulukorttia. Paperi molemmissa on Papermanian, lisänä tavallista askartelukartonkia Cuttiksella leikattuna seka pitsiä (alemman kortin pitsiin pujottelin lisäksi hieman hopeaista nauhaa). Tekstileimasimet ovat Stempelkellerin. Hyvin yksinkertainen toteutus siis, mutta ainakin itse pidän näistä silti :)

Here are a couple of very simple Christmas cards with the sentiments as their focal points (sorry, once again I won't attempt to translate them but they're little Christmassy poems). The paper is by Papermania and I've just added some lace (I also added some silvery ribbon to the lace on the second card here). Very simple cards but I like them anyway :)Lyhyestä virsi kaunis, joten kiitos, kun kävit ja kiitos, jos kommentoit! Simppeliä sunnuntaita! :)

Thanks for your visit and for any comment you may leave! Have a super Sunday! :)

3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kyllä, minäkin pidän näistä, ehkä juuri yksinkertaisuuden ja selkeyden vuoksi. Lisäksi hempeät värivalinnat miellyttävät silmääni kovasti.
Mukavaa sunnuntaita:)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihania! Tuo taustapaperi on todella kaunis samoin kuin käyttämäsi pitsit. Jälkimmäinen on näistä suosikkini, koska tuo pipariloru on niin kiva.

SannaS kirjoitti...

todella kauniit, yksinkertaiset herkät kortit!! Ihanat!! =)