maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulurauhaa, edelleen... - Christmas peace, still...

Joulusta on ehkä selvitty - mutta joulukorteistani ei! ;) Ajattelin nyt vielä pläjäyttää melko lailla viimeiset joulukortit tänne näkyville, eiköhän niistä sitten ole kutakuinkin selvitty. Leimakuvina näissä on Whiff of Joyn Uru and Bird ja Wee and Christmastree, väritykset Distress Inkeillä ja paperit tulevat BasicGreyltä ja Fancy Pantsiltä. Pitemmittä puheitta siis, melkein viimeiset joulukortit mallia 2010 tulevat tässä (okei, seuraavassa postauksessa tulee vielä pari korttia, jotka tein joulukorteiksi mutta koska ne mielestäni eivät ole ylettömän jouluisia, en laske niitä tässä vaiheessa joulukorteiksi - ihan vain siksi, että jaksaisit vielä täällä käydä etkä kyllästyisi jatkuviin joulukorttipostauksiin... hätä ei lue lakia ja sitä rataa... ;) )

Christmas is almost over and yes, I'm still posting Christmas cards! :) These are pretty much the last of my Christmas cards for this year and I cannot not post them, so please bear with me... The rubber stamps I've used on these are Whiff of Joy's Uru and Bird and Wee and Christmastree and the images are coloured with Distress Inks. The papers are by BasicGrey and Fancy Pants. So here they are, the last four Christmas cards of this year (well, almost... I've still a couple of Christmas cards to show you but they're not really overly Christmassy so at this point I won't count them as such... ;) ).

Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos et ole jo kyllästynyt joulukortteihini! ;) Mukavaa viikonalkua! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me! Hope your week's started off great! :)

3 kommenttia:

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Eihän näihin nyt voi kyllästyä! Tykkään näistä leimoista tosi paljon ja olet ne värittänyt ihanan herkästi :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Eikös joulu pääty loppiaiseen? Kyllä vielä on aikaa esitellä joulukortteja, etenkin näin upeita. Ihanat värit ja kivan seesteinen tunnelma. Suosikkini on kolmas, jossa on tuo ihana miniklemmari.

Susa kirjoitti...

Kauniita ja niiin joulusia kortteja!! Ja minä en todellakaan oo kyllästynyt, itse teen nimittäin jo ens vuoden joulukortteja täyttä häkää ;)