torstai 23. joulukuuta 2010

Kransseja ja enkeleitä - Wreaths and angels

Joulutohinoiden keskelle taas yksi neljän kortin pikkupostaus ;) Eihän sitä pieni kortteilija malta olla postaamatta kaikkia kortteja, kun kerran on niitä saanut tehtyä... *vieno hymy* Näissä ensimmäisissä korteissa on ihana Hero Artsin kranssi hopealla embossattuna, koristeiksi lisäsin muutaman kirkkaan dew dropsin. Suomenkielinen tekstileima on Stempelkellerin ja ruotsinkielinen Finnstamperin. Lisäksi Papermanian paperi, vihreää kartonkia Cuttlebugilla stanssattuna ja satiininauhaa. Kuva on muuten hieman huono, ylempi kortti sai ikkunasta enemmän valoa kuin alempi, joten se näyttää kirkkaammalta mutta oikeasti ovat siis ihan saman värisiä.


Once again I have four more cards to show you in one little post ;) The first cards feature the lovely stamp by Hero Arts which I embossed in silver and added some clear dew drops as embellies. The paper is by Papermania and the satin ribbon is from my stash.


Nämä seuraavatkin kortit ovat periaatteessa toistensa kopioita, tein ne vain eri väreillä. Leimasin on Inkadinkadon Silhouette angel, ylemmässä hopealla embossattuna ja alemmassa kullalla. Ylemmän kortin tekstileima jäi hieman huonosti näkyviin, kun embossasin sen tuohon kuviopaperin päälle - tästä viisastuneena embossasin sen sitten tuohon vihreään korttiin heti enkelin alle :) Paperit kummassakin ovat Papermanian, lisänä vain yksiväristä kartonkia ja joulutähti.

The next two cards are similar to each other, I just made them in different colours. The stamp is Silhouette angel by Inkadinkado, I embossed it with silver powder on the first card and with gold powder on the second. The sentiments say 'Christmas peace', the papers are by Papermania and the poinsettias are made with Marianne Design's die. Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit! Touhukasta aatonaattoa! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me! Have a happy Thursday! :)

5 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Todella kauniita ja tyylikkäitä kortteja!! =)

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Kauniita kortteja!

Rauhallista joulunaikaa ja kiitos ihanista kommenteista joita olet sivulleni jättänyt :)

Maaret kirjoitti...

Upeita kortteja:)
Hyvää Joulua!

Mai kirjoitti...

Taattua Mustesormi-laatua :)
Kuinka monta korttia teit kaikkineen? Nostan kyllä hattua näin suuresta määrästä!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Nämä ovat upeita - tykkään erityisesti noista kranssikorteista, kun se leimakuva on niin upea.