torstai 2. toukokuuta 2013

Pitsiä! - Lace!

Vetäkääs liput salkoon ja tervaristi seinään: tässä kortissa on pitsiä! Sellaista ihmettä ei olekaan nähty tässä blogissa yli vuoteen (kyllä, tarkistin asian ja viimeksi olen käyttänyt pitsiä kortissa, jonka bloggasin viime vuoden maaliskuussa :D ). Jo oli aikakin siis! Pitsi hakeutui seuraksi tälle ihanalle Penny Blackin leimalle, johon ihastuin täyttä päätä, kun näin SannaS:n ihanan tagin. Jotenkin hassusti tuo leima sitten löysi tiensä meille... ;D (Kiitos vain, SannaS... ;) ) Leimasin tuon leiman varsin psykedeelisen kuviopaperin nurjalle puolelle, joka oli mukavan neutraalin värinen (ja oikeasti se on enemmän vaaleanruskea kuin kuvassa ja sopii siis paremmin korttipohjaan väriltään kuin mitä kuva antaa ymmärtää) ja väritin sen Prismacoloreilla. Korttipohjan leimasin Hero Artsin Graph Backgroundilla ja HA Shadow Inkillä, leimakuvan kiinnitin ensin siniselle kartongille ja sitten tarrapaloilla korttipohjaan. Lisukkeina sitä pitsiä ja jokunen timantti.

Be surprised, be very surprised: there's lace on this card! That's something that hasn't been seen in this blog for over a year (yes, I checked and the last time I blogged a card with lace on it was March last year :D ). So it was about time to use lace again, don't you think? The lace accompanies this beautiful stamped image by Penny Black called 'Scented Message'. I totally fell for it after I saw this gorgeous tag made by my bloggy friend SannaS, after that I just had to have the stamp... ;) I stamped the image on the 'wrong' side of a patterned paper that was a bit too busy for my liking, this wrong side looks far better to me (and in real life it's a bit more brownish than it looks in the piccie and it suits the kraft cardstock far better than you'd guess from the piccie). I coloured the image with Prismacolour pencils. I stamped the kraft cardbase with Hero Arts Graph Background stamp and Hero Arts Shadow Ink and attached the stamped image to it with foam adhesive after I had attached it to blue cardstock. As embellies there's the said lace and some rhinestones.

Haaste/Challenge:
*Simon Says Stamp Challenge: Happy Mail


Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos ehdit kommentoida! :)

Thanks for your visit and for any comment you may wish to leave me! :)

7 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Tuo leimasin on houkuttanut minuakin, mutta aina yritän vakuuttaa itselleni, että minulla on vaikka kuinka monta kukka- ja tekstileimasinta ja voin ihan itse maskata jotain vastaavaa. Mikä ei tietenkään pidä paikkaansa, koska tuo nyt vaan on niin kaunis! Upeasti olet värittänyt kukkaset ja laittanut höysteeksi niihin sopivaa pitsiä. Kaunis ja herkkä.

Puuhis kirjoitti...

Niin kaunis on minustakin!

SannaS kirjoitti...

heh, ole hyvä vaan... ;D

tosi kaunis herkkä kortti!!

Nonni kirjoitti...

Ihana! Hassu sattuma, kun juuri tänään katselin tuota leimasinta nettikaupassa... Se on kyllä houkuttaan kaunis!!! :)

Lorraine A kirjoitti...

Gorgeous card Milla :-) the flowers are very pretty and the lace and background design are fabulous :-)

thanks for joining us on the Simon Says Stamp Challenge
luv
Lols x x x

Crafting Queen kirjoitti...

Beautiful card.

Joy kirjoitti...

So pretty and delicate.. thanks for joining us at Simon Says Challenge blog