torstai 9. lokakuuta 2014

Käpyjä, käpyjä! - Pine cones, pine cones!

Lisää joulukortteja! Tällä kertaa kortissa on männyn oksia käpyineen, leimattu Clearly Besotted Stamps/Simon Says Stampin leimoilla (Holly Berries) ja Distress Markereilla. Stempelkellerin teksti on leimattu Heron musteella (Cup O' Joe). Sitten vain kerrostus kartongille ja kohotarrapaloilla kiinni korttipohjaan. Valkoiset kartongit on muuten Papermanian tekstuuripintaista kartonkia, tekstuuripinta antoi mukavaa rouheutta tuohon leimakuvaan.

Another Christmas card! (I'm on a roll here! ;) ) This time I used the boughs of pine and the pinecones from the 'Holly Berries' set by Clearly Besotted Stamps for Simon Says Stamp and stamped them onto some textured cardstock by Papermania using Distress Markers. The sentiment is a Christmas poem in Finnish and it's stamped with some Hero Arts ink ('Cup O' Joe'). The panel is mounted onto some brown cardstock and adhered to the cardbase with foam adhesives.


Nopsa kortti ja nopsa postaus! Kiitos, kun kävit sen katsomassa ja kiitos, jos ehdit kommentin jättää. Toiveikasta torstaita! :)

Thanks for your time today and for any comment you may wish to leave me. Have a wonderful day! :)

7 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

simppelin tyylikäs kortti!! =)

Crafting Queen kirjoitti...

Really lovely card, love the soft colours.

Anjas-Artefaktotum kirjoitti...

Beautiful christmas card, I love how you combined the stamps and in the middle the finnish poem.
Liebe Grüße Anja.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Todella tyylikäs!

Nonni kirjoitti...

Ihana talvitunnelma! Tosi kauniit leimasimet tässä käytössä... Saankohan leimailla näillä kun nähdään?!? ;) Sori kun en ole mailaillut, on ollut kamalan kiirettä, tarkoitus on ollut -haluaisin jutustella mun yöpymisestä ja muutenkin aikatauluista. Yritän ehtiä huomenna kirjoitella. Meidän SSS tilaus on yhä matkalla! Halaukset.

Ina kirjoitti...

Ihanan harmoniset värit! Kiva kun kävit Seinäjoella, tervetuloa toistekin :)

Marika (MeandMinimecrafting) kirjoitti...

Hieno joulukortti! Kiva, kun aloit seuraan mun blogia.