tiistai 4. marraskuuta 2014

Joulurauhaa - Christmas peace

Ja taas vaihteeksi joulukorttia näytille, ja mikäli mahdollista, niin entistä simppelimpää sellaista! Eli tässä on Papermanian kartongista tehty korttipohja ja tuo paneeli, lisänä reunassa vähän kuviopaperia. Tekstileima on leimattu Heron musteella (Cup O' Joe) ja nuo oksat stanssattu WPlus9:n Under the Mistletoe -stansseilla. Lisänä vähän narua.

Well whaddaya know, it's a Christmas card again... :D And this time it's really clean and simple, I think. There's just some white Papermania cardstock, a strip of patterned paper, a sentiment stamped with Hero Arts' Cup O' Joe ink (and it says 'Christmas peace' in Finnish), some twine, and a couple of twigs die cut with a WPlus9 die 'Under the Mistletoe'.

Haaste/Challenge:
* Simon Says Stamp Wednesday Challenge: Anything goes


Kovin oli lyhyt ja simppeli tämä blogipostauskin, joten ei muuta kuin kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit. Mukavaa tiistaita! :)

I'll keep this short and sweet and just thank you for your time today and for any comment you may wish to leave me. Enjoy your day! :)

6 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Tyylikäs!

Marika (MeandMinimecrafting) kirjoitti...

Kaunis!

Marjorie kirjoitti...

Onpas ihana joulukortti, tyylikäs ja ihanat värit!

Crafting Queen kirjoitti...

Really lovely card.

Jingle kirjoitti...

This is super pretty! Thanks so much for joining Anything Goes week on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

Nonni kirjoitti...

Tämän tyylikkyys kyllä hivelee täydellisyyttä. Ihanat värit ja kaikki. Ja niin kiva tekstileimasinkin... ;) Onneksi löysit sen!