tiistai 13. huhtikuuta 2010

Portaita - Steps

Veljenpoikani täyttää piakkoin 9 vuotta ja halusin tehdä hänelle hieman erilaisen kortin kuin yleensä. Näitä side step -kortteja (porraskortti? sivuporraskortti?) olen ihaillut muiden blogeissa ja nyt päätin kokeilla sellaisen tekoa itse. Ohjeen löysin täältä (ohjeessa mitat on senteissä, joten säästyin tuuma-sentti-rumbalta) ja jälleen kerran kortti mielestäni näyttää monimutkaisemmalta kuin se itse asiassa onkaan (tai sitten kaikenlaiset taittelukortit vain häikäisevät minut niin helposti ;) ).

My nephew has his 9th birthday soon and I wanted to make him a special card. I've admired these side step cards in others' blogs and now I thought would be a great time to try one myself. I found the tutorial for the card here and once again the final card seems so much more complicated than it actually is to make (either that or all kinds of folded cards just amaze me so easily ;) ).

Kortin ainekset/What the card ate:
Leimasimet: Sprunk, Guaco, skeittilauta/skateboard DoodleFactoryn Urban-setistä/from the DF Urban set; Nina Åslundin suunnittelema poika-leimasin/the boy stamp is designed by Nina Åslund (leimasimessa pojan paidassa on pääkallo, mutta jätin sen itse pois, sillä en ole oikein viehättynyt pääkalloista lasten vaatteissa, täti mikä täti... ;) /in the stamp there's a skull on the boy's T-shirt but I left it out as I'm not that keen on skulls on little children's clothes, guess that shows my age... ;) ); teksti-leimasin Merjan ja Paulan setistä/the sentiment says 'congrats'
Paperit/papers: BasicGrey Cupcake
Muu/other: aakkostarrat Pink Paislee/alphabet stickers by Pink Paislee; ruuvihaaraniittejä/brads that look like screws
Väritys/colouring: ProMarkers

Nyt jään vain ihmettelemään sitä, miten voi olla mahdollista, että veljenpoikani täyttää jo yhdeksän vuotta kun taas minä en ole vanhentunut päivääkään siitä, kun hän syntyi.... Mysteeri... ;) Kiitos, kun käväisit ja mukavaa tiistaita! :)

Now I just really have to think how on Earth it's possible that my nephew turns nine already when I have not aged a day since he was born... It is a mystery... ;) Thanks for your visit and have a fabulous Tuesday! :)

4 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

WAU!!!! Loistava kortti!! Megamagee!!! TYKKÄÄN!!!! =)

juu, tiedän mistä puhut, siskonlapseni täyttivät viimeksi jo 12 ja 10, mihin se aika menee (tuosta viimeisestä lauseesta tietää olevansa vanha!!! ;)...itse kuitenkin ihan samanikäinen kuin silloin 12 vuotta sitten, melkein.. ah ja voih!! ;D

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan mielettömän upea! Hauska!

Paula kirjoitti...

UPEA kortti!! Ihanasti yhdistelty monta leimaa ;)

Marlene kirjoitti...

Adorable step card. I haven't made one of those yet!