keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Poinsettia girl

Monessa blogissa on näkynyt kraft-väriselle paperille leimattuja ja väritettyjä kuvia ja halusin sitten itsekin sellaista kokeilla. Kuvan (Sugar Nellien/Leanne Ellisin Poinsettia Girl) värittäminen oli hiukan haasteellista, yleensä väritän veden kanssa mutta tämän paperin kanssa se ei toiminutkaan (kraft + vesi = melko tummanruskea paperi, jolta väri ei väritettäessä erotu... ;) ), otin siis käyttöön pastellikynät, joita levitin kuivalla pumpulipuikolla ja kiinnitin fiksatiivilla. Lopputulos on ihan kiva, vaikkakin pumpulipuikolla levittäminen tuntuikin toivottomalta pipertämiseltä pienissä yksityiskohdissa. Leimakuvan reunoihin laitoin valkoista mustetta ja reunaan kiinnitin tuollaisen itsetehdyn "kimpun", heteet on Tiimarista ja ne kiinnitin toisiinsa kukkateipillä ja lehden tein suodatinpussista, jonka värjäsin Distress Inkillä. Kimpun suljin puolihelmellä. Ruutupaperi on BasicGreytä, kartonki ColorCorea, nauha kätköjen syövereistä ja tekstileima Stempelkelleriltä. Ja siinäpä se simppeliydessään onkin :)

Another day, another Christmas card :) This time with Poinsettia Girl by Leanne Ellis for Sugar Nellie. The paper is by BasicGrey, cardstock is ColorCore, ribbon is from my stash and the sentiment ('Merry Christmas') is by Stempelkeller. The little embellie I made myself. Just a very simple Christmas card :)


Lyhyestä virsi kaunis, joten pitemmittä jorinoitta kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit! Nauti olostasi, mitä tahansa teetkin! :)

That's all for now, thanks for your visit and for any comment you may leave! Enjoy yourself, wherever you are and what ever you do! :)

4 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Tämä on todella kaunis - etenkin tuo itse tehty kukka, ihan kuin misteli.

SannaS kirjoitti...

OI WAU!!! UPEA kortti!!! Ihanasti väritetty kuva!! Tosi kaunis kukka-asetelma!! =)

Susa kirjoitti...

Oioioi!!! Ihan himo kaunis ja niin rauhallinen tunnelma!! :)

Elina kirjoitti...

Miten kauniita kortteja täällä onkaan! Kiitos myös hyvistä tarinoista.