torstai 19. toukokuuta 2011

Aluevaltauksia ja ATC:tä - Broken boundaries and some ATCs

Tuli tehtyä uusi aluevaltaus... Sain Kissinialta todella kauniin ATC:n (katsopa tuolta # 5), joten täytyihän minun tehdä vastalahjaksi myös ATC. Olen aikaisemminkin ajatellut koittaa näiden tekoa mutta en ole koskaan kuitenkaan päässyt sinne asti (tai no, olen aina jämähtänyt ajatukseen, että nämä ovat artist trading cardeja enkä minä koe itseäni erityisemmin taiteilijaksi...). Mutta jälleen kerran härkää sarvista ja kortteja vääntämään! Ohjeita en etsinyt sen kummemmin, vain tuon kortin koon, joka siis on 64 mm x 89 mm. Saattaa siis olla, että rikon useampaakin taiteilijasääntöä mutta siitä viis! ;D

I broke some boundaries... I received a gorgeous ATC from Kissinia (please see here, mine's #5), so I wanted to make one for her. I've thought about making ATCs before but never got round to it (well, to tell the truth, I've always frozen at the idea that they're supposed to be artist trading cards and I don't really see myself as an artist...). So now I broke some boundaries inside my head (always a good thing to do! ;) ) and made my first ATCs! I don't know if there are some ATC rules apart from the size (which is 64 mm x 89 mm) so if I'm breaking some artist rules... well, then I am! ;D

Tein samantien kaksi sarjaa, tässä ensimmäinen Bird of Colour:

While I was at it, I made two series of ATCs, this is the first, Bird of Colour:

#1 Blue  VARATTU/TAKEN: Kissinia

#2 Green  VARATTU/TAKEN


#3 Yellow  VARATTU/TAKEN

Tämän toisen sarjan inspiraationa toimi eräs lempparibiiseistäni, Queenin Spread Your Wings. Tuo videokin on niin ihana, ei ole Freddien arskoja voittanutta..! :D Tässä siis Wings-sarja:

The inspiration behind the second series is one of my all-time favourite songs, Spread Your Wings by Queen. I just love this video, you gotta love young Freddie and his sunglasses..! :D The ATC series is called Wings:#1 Spread Your Little Wings   VARATTU/TAKEN

#2 Fly Away Far Away  VARATTU/TAKEN: Kissinia

#3 Fly With Me  VARATTU/TAKEN


Sellaisiapa ne. Koska siis sain Kissinialta ATC:n, saa hän valita ensiksi, minkä näistä haluaa, mutta sen jälkeen jäljelle jäävät ovat vapaasti saatavissa. Jos haluat näistä jonkun, ilmoittele minulle! :) (Enkä odota ATC:tä vastalahjaksi, joten rohkeasti kättä pystyyn, jos ATC:n haluat ;) ). Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit! Mukavaa torstaita!

So there, the ATCs. Because Kissinia gave me one of her ATCs, she's the first to pick her favourite but after that the rest of the ATCs are up for grabs! If you'd like to have one of these, please let me know! :) (And no, you don't have to make me an ATC back if you don't want to ;) ). Thanks for your time today and for any comment you may wish to leave me! Have a fab Thursday!

8 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Hyvinhän sulta ATC -kortitkin sujuvat. Kokonsa vuoksi ovat varsin haastavia, itse olen vain yhden aikanaan tehnyt ja senkin "pakon" edessä johonkin Taavan heittämään haasteeseen :)
Molemmat sarjasi ovat onnistuneet mukavasti, mutta huippuhieno on alimmainen Wings -sarja ja siitä erityisesti Fly With Me -kortti.

Maaret kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikka Kovasin kirjoitti...

Komeita kortteja! Fly with me -kortti on minunkin suosikkini :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Nämä ovat upeita! Tykkään molemmista sarjoista. Linnuista ehkä keltainen on suosikkini, koska just nyt kaipaisin auringonpaistetta ja lämpöä ja siipisarjassa tykkään kaikissa upeasta tekstitaustasta ja ekassa erityisesti lämpimän huovan ja pirtsakoiden värien käytöstä.

Maija kirjoitti...

Todella hienoja kortteja! Mun on pitänyt jo kauan tarttua tähän puuhaan, mulla on jo valmiita korttipohjiakin odottamassa :) Ehkä inspiroituisin, jos "pitäisi" lähettää toiselle vastineeksi. Siispä, jos Kissinia ei sitä valkkaa, tahtoisin sinisen linnun. Myös vihreä ja keltainen käy :)

kissinia kirjoitti...

Hey!!! They are fab, Milla!!!! May I please have #1 Blue (and if you will still have some left after giveaways I also love the one with the flies on it Fly Far away) Thanks a lot for the song - I like it too! Hugs, Kissinia YOU DID IT!

SannaS kirjoitti...

voi voi kun tää on menny multa ohi... :(
tosi upeita!!! =)

Kim Dellow kirjoitti...

Oh those ATCs are all fabulous! The collage background looks fantastic, I'm so glad you are enjoying the technique and 'flying' with it! Kim