sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Polaroid

Näpersin kortin tämänkertaiseen P*skarteluhaasteeseen, jossa on aiheena laitteet ja vempaimet. Tämä Paper Smoochesin Polaroid-kamera passaa siihen kuin nenä päähän mutta melkoista näpertämistä sen tekeminen oli... Kameran osaset on siis stanssattu eri kartongeista ja liitetty yhteen. Kamera ei pruuttaa ulos kuvaa vaan post-it-lappua, johon tekstin leimasin Paper Smoochesin aakkosilla. Polaroid-kuvakehys on tuosta samasta stanssisetistä kuin itse kamerakin ja tuo "salama"/tähtiroiske/mikälie stanssi on Sizzixin. Paperit on Pink Paisleetä ja lisänä jokunen enamel dotsi.

I made this card for the Finnish challenge blog P*skarteluhaaste where the theme this week is all kinds of gadgets and thingies. I decided to use my Paper Smooches Polaroid die and pieced it together from different coloured cardstocks. The polaroid frame is from the same PS die set, and the alphabet stamps used for the sentiment are by Paper Smooches as well. The flash/starburst die is by Sizzix and the patterned papers are by Pink Paislee. As embellies there are some enamel dots.

Haaste/Challenge:
* P*skarteluhaaste #261 - Laitteet ja vempaimet (Gadgets and thingies)


Kiitos, kun käväisit ja kiitos, jos kommentoit. Mukavaa sunnuntaita! :)

Thanks for your visit today and for any comment you may wish to leave me. Have a fab day! :)

5 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Ihana retro kamera kortissa :)

Crafting Queen kirjoitti...

What a fun card, love it.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan hyväntuulinen kortti!

Marika (MeandMinimecrafting) kirjoitti...

Tosi kiva kortti! Ja voin uskoa, että oli NÄPERTÄMISTÄ tuon kameran kanssa!! Kiva idea myös tuo post-it lappu pruuttaus... :)

Niinu kirjoitti...

Tää on niin kiva! Onnea voitosta!