sunnuntai 29. elokuuta 2010

People are strange* :)

Kovin on outoja ihmisiä blogimaailmassa. Minua jaksaa aina hämmästyttää se, että blogiini joku eksyy tutkailemaan väkerryksiäni. Vielä enemmän hämmästyttää se, että jotkut tulevat jopa useammin kuin kerran, joskus jopa ihan säännöllisesti. Mutta että jotkut katsovat minut tunnustuksen arvoiseksi... Se menee jo yli ymmärryksen. Mikä siis teitä, Pöydän kulmalla näpertelijä ja SannaS, riivaa? ;D Sain molemmilta tämän hykerryttävän ihanan tunnustuksen - kiitos teille!!!


Ohjeet tähän kuuluvat seuraavasti:
1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List three things you love
3. Show a picture you love and explain why

Minua inspiroivat kaikki, jotka blogilistassani näkyvät (ja muutama muukin) mutta jos viisi pitää valita, niin tämä menee seuraaville ihanille inspiroijille (satunnaisessa järjestyksessä):
  •  Mai, jonka tyyli tehdä kortteja viehättää minua kovasti
  • Krista, minulle uusi blogittaja, jonka värien käyttö hurmaa!
  • SannaS, kun timppaholismi (lat. Holismus Timotheus Maximus ;) ) kohtaa tekniikkataituruuden ja tyylikkyyden, syntyy SannaS:n kortteja
  • Pammu, jolla välähtää mahtavasti korttien tekstien kanssa
  • Mari, joka inspiroi monilla pienillä loistavilla ideoilla ja jonka blogissa saa säännöllisesti ahaa-elämyksiä
Osa teistä on tämän tunnustuksen jo saanutkin, mutta saatte nyt uudestaan - mitäs inspiroitte! ;)
 
Minä rakastan... maailman suloisinta pientä mahtimiestä, joka valitsi minut äidikseen. Miestäni. Kissojamme. Askartelua. Ja astangaa. Sekä suklaata. Tv:n brittisarjoja. Tuoksua, joka tulee joogamatosta, kun sen levittää auki. Musiikkia. Ja kirjoja. Kevättä ja valoa. Papereita. Sekä nappeja. Nettikauppoja :) Unikkoja. Brittiaksenttia. Pinkkiä väriä :) Sekä ruskeaa. Irlantia. Joulukuuta. Oi, ja nukkumista! Elokuvia. (Eihän se kolme ollut mikään ehdoton maksimi, eihän..?).


Ja kuva, jota rakastan... Hmm... Tähän tulisi tietenkin kuva Pienestä Tärkeästä, mutta koska en halua lapsestani kuvaa nettiin, niin laitan tähän seuraavan kuvan kysymyksellä, miten vauvan turvakaukaloon saadaan mahtumaan kaksi kissaa. Vastaus on tietenkin, että pinotaan ne päällekäin!

Vauvan tulossa meidän kissat näkevät ainakin sen positiivisen puolen, että mukavat nukkumapaikat lisääntyvät. Löytyy pinnasänkyä, sitteriä, turvakaukaloa, vaunuja.... ja mihinkään niistä kissat eivät tietenkään saisi mennä mutta kummasti niihin ehditään livahtaa aina kun silmä välttää :D


Hurmaavaa sunnuntain jatkoa! :)*Tällä kertaa jukeboxi soitti vanhaa kunnon The Doorsia :D

6 kommenttia:

Paula kirjoitti...

KIIITOOOS!! ;)

krista kirjoitti...

Tuhannet kiitokset tunnustuksesta!!:D

SannaS kirjoitti...

Kiitos kaunis sinulle ja toooooosi syvä niiaus kauniista sanoistasi!! Oot ihana, HALI!!! =)

Laura kirjoitti...

voi noita kisuja! hihii! :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi! Minäkin rakastan brittiaksenttia :-)

Mai kirjoitti...

Oih! Suurenmoinen kiitos tunnustuksesta, mitenkä osuikin juuri sopivaan aikaan, kun noita muutamassa blogissa olen ihaillut. Kiitos ja kiitos ja kiitos :)